23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Manipulation utesluten - Pilz gör skyddsgrindsövervakningen säker

De beröringsfria skyddsgrindsystemen PSENslock kombinerar en säker skyddsgrindövervakning med en stoppmagnet som verkar beröringsfritt. Med denna kombination av säker positionsövervakning och processövervakning är PSENslock allmängiltigt användbar.

De beröringsfria, säkra skyddsgrindsystemen PSENslock erbjuder ett säkert alternativ till hittillsvarande mekaniska teknologier. Med en elektromagnetisk hållkraft på 1 000 N förhindrar PSENslock att sväng- och skjutgrindar öppnas oavsiktligt. En extra säkerhet utgör det manipuleringssäkra manöverdonet.

De beröringsfria skyddsgrindsystemen PSENslock kombinerar en säker skyddsgrindövervakning med en stoppmagnet som verkar beröringsfritt. Med denna kombination av säker positionsövervakning och processövervakning är PSENslock allmängiltigt användbar. I synnerhet rörliga skyddsanordningar som sväng- och skjutgrindar kan säkras på bästa möjliga sätt.

De säkra skyddsgrindssystemen PSENslock är zonomkopplare av typen PDF-M med transponderteknik (RFID) och erbjuder därför det bästa manipuleringsskyddet. De är BG-provade för tillämpningar ända till PL e enligt EN ISO 13849-1, SIL 3 enligt EN/IEC 62061 och säkerhetskategori 4 enligt EN 954-1.

PSENslock arbetar friktionsfritt och kan kopplas i serie med de beröringsfria, kodade säkerhetsbrytarna PSENcode och ytterligare skyddsgrindsystem PSENslock.

De säkra skyddsgrindssystemen från Pilz kombinerar säkerhets-, standard- och diagnosfunktioner i en enhet. De är med skyddsklass IP67 även lämpliga för krävande miljöer. Då de är utformade på ett öppet sätt kan de anslutas till Pilz styrteknik och till alla andra i handeln förekommande utvärderingsenheter. Därigenom möjliggör de även ombyggnad i efterhand av maskiner och anläggningar med Pilz-komponenter.

Mer information om PSENslock återfinns här.

Pilz på YouTube !: http://www.youtube.com/pilzse

www.pilz.se

Pilz Skandinavien K/S, dansk Filial
Smörhålevägen 3
434 42 Kungsbacka
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5020506183

Tipsa en kollega

0.032