23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Röken vid lödning är ohälsosam och måste fångas in

Röken som uppstår vid lödning är inte hälsosam och måste fångas upp så nära själva lödningsprocessen som möjligt. Vid upphettning av lödtenn frigörs farliga partiklar som vi måste fångas upp av ett utsug med ett rätt anpassat filtersystem.

Förfallodatum
den 28 juni 2024

Skydda personalen genom att installera ett utsug vid arbetsplatsen
ULTs utsug i LRA serien är särskilt anpassade för lödning. Storleken LRA 160 eller LRA 200 är mobila, kompakta och lättanvända utsug som enkelt kompletteras med utsugsarm och munstycke. Det går snabbt att komma igång, placera utsuget under eller bredvid arbetsbordet och skruva sedan fast utsugsarm och munstycke. Sätt i kontakten och justera undertrycket på utsuget och har man en mer hälsosam arbetsplats. 

Ett utsug med effektiv filtrering förebygger hälsorisker
I lödningsprocesser som tex manuell lödning, robot lödning, automatiserade lödningssystem och specialarbetsplatser bildas stora mängder lödrök. I lödrök finns det flussmedelsrester, lödpartiklar, gaser och ångor som måste ledas bort och filtreras.

Lödrök är hälsofarlig, kontrollera era gränsvärden på arbetsplatsen för hälsans skull. 

ULTs utsug har en teknik  med flerstegsfilter för att uppnå hög filtreringseffekt. De är enkla att hantera, de har enkla funktioner och olika kontrollelement för extra tydlighet.  

Tillbehör
Det finns flera olika tillbehör så som utsugsarm, slangar, olika utsugsmunstycke, fotkontakt, etc.

Solectro AB är återförsäljare för ULT som är specialiserade inom utsug på arbetsplatser - stora som små. ULTs utsugsaggregat är enkla att hantera, de är effektiva och de finns även i mobila utförande så att de kan flyttas mellan olika arbetsplatser.  D

Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi er att hitta ett utsugsaggregat som passar för just er arbetsplats och ert behov. 

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
VAT nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.032