23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ett borr att lita på för nickelbaserade HRSA-komponenter

CoroDrill® 860 med -SD-geometri för säker korthålsborrning

Sandvik Coromant, globalt ledande inom skärande bearbetning, introducerar ett nytt solitt hårdmetallborr som är optimerat för borrning i nickelbaserade HRSA-material och som klarar borrdjup upp till 8×D som standard.

Verktyget erbjuder konsekvent och förutsägbar verktygslivslängd i kombination med hög hålkvalitet – en faktor som är särskilt viktig i branscher med extremt hårda krav och strikta processer för kvalitetssäkring – som i flygindustrin.

Befintliga strategier för att borra i nickellegerade flygmotorkomponenter, där processäkerhet är avgörande, uppfyller inte de höga branschkraven och genererar inte maximal verktygslivslängd. Med det gör nya CoroDrill® 860 med -SD-geometri, som är särskilt utvecklad för utmärkta bearbetningsresultat i nickellegeringar. ”CoroDrill® 860 med -SD-geometri är ett tillförlitligt borr som ger högsta prestanda och bearbetningssäkerhet i varmhållfasta superlegeringar”, säger Robert Smith, Offer Manager för håltillverkning och kompositmaterial hos Sandvik Coromant. 

Ett antal egenskaper bidrar gemensamt till den höga prestandanivå som uppnås i HRSA-material. En sådan egenskap är den unika sorten S2BM, som innefattar ett finkornigt hårdmetallsubstrat, en flerskiktad PVD-beläggning och en efterbehandling som ger maximal verktygslivslängd. Detta kombineras med: en geometri med optimerade släppningsvinklar, superexakt eggpreparering, effektiv spånkanalform, hörnfasning och dubbel marginal. Resultatet är ett borr som levererar högsta möjliga prestanda och bearbetningssäkerhet.

Efter ett gediget utvecklingsarbete och omfattande produkttestning i flera HRSA-material uppvisar CoroDrill® 860 med -SD-geometri konsekventa prestanda i applikationer med 3, 5 och 8 gånger diametern, med utmärkt stabilitet och bearbetningssäkerhet. Detta ger tillförlitligare process- och kostnadsplanering samt beräkning av verktygslivslängd och kostnad per detalj. ”Kunderna kan vara säkra på att CoroDrill® 860 med -SD-geometri är ett tillförlitligt borr som ger högsta möjliga prestanda och bearbetningssäkerhet med oöverträffad verktygslivslängd, vilket innebär lägre kostnad per hål och komponent. CoroDrill® 860 med -SD-geometri är borret att lita på vid tillverkning av högvärdeskomponenter”, säger Robert. 

SANDVIK Coromant Sverige AB
Box 12
164 93 Kista
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563507846

Kontaktperson

AS

Tipsa en kollega

0.031