23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Kavla ut materialet i rullformningen - spar material, vikt och pengar!

Welser Profile – specialisten på valsprofilering i stål – använder ett brett spektrum av produktionsteknik för att realisera de kundanpassade profillösningarna så användningsoptimerat som möjligt.

Den idag av Welser utvecklade formningstekniken definerar nya skalor långt utöver den konventionella valsprofileringen inom framtagning av komplexa tvärsnitt för öppna och slutna specialprofiler. Integrerad optimering av bandtjockleken i profileringsprocessen är det ekonomisk-tekniska svaret på frågan efter belastnings- och funktionsoptimerade längsgående byggdelar i stål och icke järnmetaller. Därmed blir bandet beroende på profilens funktion, online i bara en tillverkningsprocess, reducerad i tjocklek, notad eller i ändarna ihop tryckt och formad till önskat tvärsnitt.

Tydliga argument för våra kunder:

Viktsparande genom belastningsoptimerad variation av godstjockleken enligt specifikation av byggdelen.
Tydligt reducerad Co2-balans längs med hela värdekedjan.
Förbättring av befintliga och integration av nya funktioner, genom tjockleksreduktion och ändring av materialtvärsnittet, samt optimering av svetsen, design av av löpyta…
Optimering av mekaniska egenskaper: Stegring av ythårdheten och därmed tex förbättrad livslängd på löpytor, flerutdragbara eller teleskoperbara rör. En högre hållfasthet gör att profilens livslängd förlängs och håller för högre belastningar.
Nya möjligheter för optisk design av specialprofiler med anspråk på design. Den processintegrerade bandtjockleksoptimeringen tillåter en annan form av de motsatta ytorna: rillor eller skåror på ytan utesluter inte längre en slät insida.
Högsta skydd att efterlikna genom de exklusiva konstruktionsmöjligheterna av Welsers patenterade formningsteknik: Således försvåras en imitation av produkterna och en differentiering mot konkurrenterna uppnås.

Genom flertalet försök och provvalsningar har Welser Profilers patenterade process förfinats och lett till serieproduktioner.

Man har redan med framgång tagit fram kundutvecklade profiler för brancherna monteringsteknik, beslagsteknik, formteknik, fasadbyggnation, transportbilar, kontainerbyggnation och bilindustrin.

www.Welser.com

Sökord: Profiler, Monteringsteknik, Beslagsteknik, Formteknik, Fasadbyggnation, Transportbilar, Kontainerbyggnation, Bilindustrin, Magnelis, Rostfritt

AB Welser Profiler
Svandammsvägen 17A
126 35 Hägersten
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561961474

Kontaktperson

MJ
Mirza Jaskic
Sales Manager
+46 707740250 M.jaskic@welser.com

Tipsa en kollega

0.031