23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Beckhoff Automation utökar och stärker sin svenska närvaro med nytt säljkontor i Jönköping

Beckhoff Automation utvidgar sin närvaro i Sverige genom att etablera ett nytt säljkontor i Jönköping, från och med 1 oktober 2023. Det nya kontoret kommer att vara beläget i den välkända svarta byggnaden utmed E4:an i Jönköping som ägs av BXB Fastigheter som uppfördes år 2017.

Fastigheten har etablerat sig som en blomstrande affärsmiljö som samlar företag från flera olika branscher. Med över 20 företag som redan är baserade här erbjuder fastigheten unika möjligheter till samarbete och nätverkande. Beckhoff Automation har valt att placera sig på den prestigefyllda sjätte våningen, vilket kommer bli basen för fortsatt tillväxt och service inom regionen.

 

Niclas Gustafsson, Area Sales Manager, uttrycker företagets filosofi: "Vi fortsätter vår tillväxtresa tillsammans med våra kunder och följer vår strategi att vara fysiskt nära för hög tillgänglighet och bästa service. Vi värderar partnerskap och ser detta som en möjlighet att stärka våra relationer med befintliga kunder samtidigt som vi möter de växande behoven hos nya potentiella kunder inom regionen."

 

”Att starta upp Jönköpingskontoret kommer bli en spännande utmaning att börja med, fortsätter Tomas Wissling, Beckhoffs senaste tillskott. Tomas har precis tillträtt rollen som Applikationsingenjör och kommer tillsammans med Niclas, och resten av Beckhoff Automation Sverige, kommer dom fortsätta företagets expansion och därmed bättre kunna stödja befintliga kunder och samtidigt möta de växande behoven hos nya potentiella kunder inom regionen.

 

Om Beckhoff Automation

Beckhoff Automation levererar öppna automationsprodukter baserade på beprövad teknik som gör att kunder kan implementera dem i avancerade system snabbare och till en lägre totalkostnad än traditionella PLC och MotionControl-system. 

Produkterna kan användas separat eller tillsammans i ”sömlösa” system för alla typer av applikationer. Beckhoffs ”New Automation Technology”-filosofin står för universella och öppna styr- och automationslösningar. De används i hela världen, i en rad olika applikation från CNC-maskiner till intelligent fastighetsautomation. Beckhoff kan idag ge sina kunder ett fullt utbud av produkter inom både hårdvaru- eller mjukvarubaserade styrsystem. 


Beckhoff har ett tätt försäljningsnätverk av dotterbolag och distributörer över hela världen. Det svenska dotterbolaget, Beckhoff Automation AB har sitt huvudkontor i Malmö.

Läs mer på www.beckhoff.se 

Beckhoff Automation AB
Östra Hindbyvägen 70
213 74 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5566225107

Kontaktperson

Jessica Johansson
Marknadskoordinator
+46 406718157 jessica.johansson@beckhoff.se

Tipsa en kollega

0.048