23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Säkerhet och Utbildning i fokus hos Olsons Maskinservice

Idag genomförde vårt team på Olsons viktig HRL-utbildning med fokus på kompressioner, inblåsning och hjärtstartare. Olsons Maskinservice erbjuder själva utbildningar för optimering, presslinjer och säkerhet.

 Nyheter från Olsons - Säkerhet och Utbildning i Fokus Vårt  team har återigen visat sitt engagemang för säkerhet och välmående genom att genomföra en viktig utbildning inom HRL (Human Resources Leadership).Att säkerställa medarbetares välbefinnande är vår högsta prioritet och visar vårt engagemang för en säker arbetsmiljö. 

 Skapa framgång i den tuffa marknaden med vår kraftfulla utbildning! I takt med att hösten och vintern närmar sig, tar vi på Olsons ett stort steg framåt för att stärka din verksamhet. Vi är övertygade om att människans skicklighet är nyckeln till framgång inom pressanläggningar. Därför har vi infört kompetenshöjande utbildningar för operatörer, ställare och underhållspersonal.

Varje ögonblick räknas i dagens konkurrenspräglade värld, och vi är här för att säkerställa att din personal är rustad för framgång. Vårt mål är att skräddarsy utbildningen för att passa just ditt företag perfekt. Oavsett om du arbetar med automatiska eller manuella pressar, eller kompletta pressanläggningar, har vi den rätta lösningen för dig.

Låt oss tillsammans ta din verksamhet till nästa nivå, säkerställa en framgångsrik och säker framtid, och sträva mot en medveten arbetsplats. Håll utkik efter fler spännande nyheter från Olsons, där vi gemensamt strävar efter en bättre och säkrare arbetsmiljö."

Tillsammans är vi starka, och tillsammans gör vi skillnad.

Olsons Maskinservice AB
Engelbrektsgatan 31
643 31 Vingåker
Vingåkers kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564182300

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.047