23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Iscar Sverige på EMO 2023

EMO i Hannover är en av världens största mässor inom bearbetning och maskinteknik och för ISCAR är det viktigt att kunna visa upp nyheter inom flera områden.

ISCAR´s monter på EMO-mässan i Hannover var som vanligt mycket välbesökt och besökarna kunde där se och diskutera nya lösningar inom olika produktområden men också kompletta bearbetningslösningar för specifika applikationer samt ta del av hur digitala hjälpmedel kan öka produktiviteten. I ISCAR’s monter kunde man också uppleva bearbetning i VR-filmer och se ISCAR’s lösningar för effektiv verktygshantering.

Många svenskar var på plats i Hannover under mässveckan för att se på det stora utbudet av utställande företag och 138 personer från företag runt om i Sverige valde att åka med ISCAR Sverige vilket vi är mycket glada över. 

Resan gjordes med både buss och flyg och deltagarna hade förutom möjligheten att besöka mässan under två dagar även nyttan av att kunna utbyta erfarenheter med varandra. Detta tror vi ökar svensk industris konkurrenskraft. 

Iscar Sverige AB
Kungsängsvägen 17B
Box 845
751 08 UPPSALA
Uppsala kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562968858

Kontaktperson

AP
Annika Peterson
Marknad
annikap@iscar.se

Tipsa en kollega

0.047