23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Beställ packningar i dag – få leveransen i morgon!

Carsten Holm A/S levererar 98 % av alla beställningar inom 24 timmar, oavsett om det är standard eller specialanpassade packningar. Det klarar vi eftersom vi både har ett stort lager och modern produktion där vi producerar skräddarsydda tätningar.

Av Karina Davids – kdmarketingsupport.dk

Din tid är viktig
Vi vet att det kan bli dyrt om din produktion står stilla bara för att du inte har rätt packningar. Därför har vi specialiserat oss på snabb service och flexibel produktion, så att driftstopp och förluster hos våra kunder minskas till ett minimum.

Över 135 000 artikelnummer
Vårt stora standardsortiment med tätningar och packningar består av en mängd olika typer, storlekar och material som täcker flertalet tätningsbehov.

Men även om vi har ett mycket stort sortiment är det inte alltid det räcker! Därför producerar vi hos oss också skräddarsydda tätningslösningar i både plast och gummi. Vi hjälper självklart också till om du har ett akut problem med en okänd tätningslösning eller behöver professionell support när det gäller materialval och utformning.

Leverans i tid
Vi ser till att du får snabb och säker leverans av alla dina beställningar, oftast inom 24 timmar. Om det verkligen är bråttom kan du hämta din beställning i en säkrad leveransbox hos oss i Ringe på Fyn, dygnet runt.

Behöver du hjälp snabbt?
Kontakta oss! Vi finns här och kan hjälpa dig snabbt. Våra medarbetare har lång erfarenhet av branschen, så de kan guida dig om vilken tätningstyp eller -storlek du behöver.

Om Carsten Holm gruppen
Företaget grundades av Carsten Holm 1979. Idag leds det familjeägda företaget av andra generationen.Carsten Holm A/S utvecklar, tillverkar och marknadsför standard- och specialpackningar för alla delar av den danska och internationella industrin.

Företaget har för närvarande 40 anställda i Danmark och Sverige och 10 personer i företagets kinesiska dotterbolag, Holm Sealing Solutions LTD, i Suzhou i Kina.

Carsten Holm AB
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark

Kontaktperson

Michael Jacques Lauritsen
Försäljningschef
mjl@carstenholm.dk

Tipsa en kollega

0.031