23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Beckhoff Automation AB välkomnar Benny som ny regionsäljare

Erfarenhet och entusiasm förstärker Beckhoffs team för att främja framtidens automationslösningar.

I början av juni tillträdde Benny Olsson, 44 år, rollen som Area Sales Manager på Beckhoff Automation AB. 

Benny kommer att ansvara för att främja Beckhoffs automationslösningar och bygga starka relationer med kunder i regionen. Han har jobbat i automationsbranschen i många år där han haft flera roller inom programmering och som tekniker och vidare till produktchef hos bland annat Omron Electronics och Kentima.

"Efter ett fantastisk välkomnande på Beckhoff Automation, trivs jag redan mycket bra. Man känner tydligt hur alla jobbar för kundernas bästa, och jag skall göra mitt bästa för att fortsätta på detta spår. 

Detta kommer bli riktigt trevlig tid framöver", säger Benny.

 

Om Beckhoff Automation

Beckhoff Automation levererar öppna automationsprodukter baserade på beprövad teknik som gör att kunder kan implementera dem i avancerade system snabbare och till en lägre totalkostnad än traditionella PLC och MotionControl-system. 

Produkterna kan användas separat eller tillsammans i ”sömlösa” system för alla typer av applikationer. Beckhoffs ”New Automation Technology”-filosofin står för universella och öppna styr- och automationslösningar. De används i hela världen, i en rad olika applikation från CNC-maskiner till intelligent fastighetsautomation. Beckhoff kan idag ge sina kunder ett fullt utbud av produkter inom både hårdvaru- eller mjukvarubaserade styrsystem. 


Beckhoff har ett tätt försäljningsnätverk av dotterbolag och distributörer över hela världen. Det svenska dotterbolaget, Beckhoff Automation AB har sitt huvudkontor i Malmö.

Läs mer på www.beckhoff.se 

Beckhoff Automation AB
Östra Hindbyvägen 70
213 74 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5566225107

Kontaktperson

Jessica Johansson
Marknadskoordinator
+46 406718157 jessica.johansson@beckhoff.se

Tipsa en kollega

0.033