23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Scanmaster löser problem inom elektronikbranschen

Det ultimata dispenseringssystemet, ViScaMix, utvecklat av Scanmaster, har revolutionerat doseringsprocessen inom elektronikbranschen. Med sin innovativa teknologi och utmärkta design har ViScaMix blivit ett oumbärligt verktyg för tillverkare som vill ha exakta och pålitliga doseringar av 2-komponentsmaterial.

Dispensering är en viktig process vid produktion av elektroniska enheter, då det säkerställer korrekt applicering av lim, epoxy eller andra material. Tidigare var doseringsprocessen ofta tidskrävande och oprecis, vilket ledde till spill och oexakta resultat. Men ViScaMix har förändrat spelet.

Scanmaster, ett ledande danskt företag inom dispenseringsteknologi, har skapat en lösning som kombinerar avancerad elektronik och dansk designexpertis. Resultatet är ett doseringssystem som både är användarvänligt och teknologiskt avancerat.

Med ViScaMix kan tillverkare enkelt och precist dispensera och dosera 2-komponentsmaterial. Systemet kan justera doseringen baserat på produktens specifikationer, vilket garanterar maximal precision och pålitlighet. Detta är avgörande för att uppnå en hög kvalitetsnivå i slutprodukten.

En annan viktig egenskap hos ViScaMix är dess danska design. Scanmaster har fokuserat på användarvänlighet och estetik, vilket gör det lätt för operatörerna att använda systemet. Den intuitiva användargränssnittet och den ergonomiska designen säkerställer en problemfri doseringsprocess och minimerar fel.

Den danska elektronikbranschen har omfamnat ViScaMix med öppna armar. Tillverkarna har upplevt en betydande ökning av doseringens effektivitet och noggrannhet, vilket har resulterat i betydligt minskat spill och kostnader.

Scanmasters ViScaMix har visat sig vara den ultimata lösningen inom dispensering och dosering av 2-komponentsmaterial. Med sin kombination av avancerad teknologi och dansk designexpertis har ViScaMix hjälpt elektronikindustrin att nå nya höjder av precision och pålitlighet. Detta dispenseringssystem är utan tvekan ett banbrytande verktyg som har satt nya standarder för dosering inom elektronikbranschen.

Är du intresserad av att höra mer om ViScaMix? Kontakta oss då idag på 4582 8090 eller maila info@scanmaster.dk

OBS: Scanmaster har precis lanserat ViScaMix GP - ett innovativt dispenseringssystem med alla fördelar med ViScaMix, men med kugghjulspumpar istället för skruvpumpar. Om du vill höra mer om ViScaMix GP, kontakta Scanmaster idag.

SCANMASTER
Scanmaster är Skandinaviens mest utvecklings- och serviceinriktade leverantör av unika doseringslösningar för varje industriellt behov i rätt tid och kvalitet.

Du har behovet, vi har lösningen!

www.scanmaster.se

Scanmaster ApS
Svogerslev Hovedgade 48,
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
VAT nummer: DK18075970
P nummer: 1001425362

Kontaktperson

MSP
Mia Stenholm Pedersen
msp@scanmaster.dk

Tipsa en kollega

0.031