23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Enkel problemlösning på distans med nytt androidbaserat verktyg från AP&T

AP&T introducerar ett nytt androidbaserat verktyg som förenklar problemlösning på distans och minskar riskerna för både missförstånd och stillestånd. Med AP&T Remote Guidance Support kan kundföretagets tekniker enkelt koppla upp sig mot AP&T:s technical support för att beskriva och visa vad det handlar om i bild – och få professionell guidning på vägen.

– Vi utvecklar hela tiden vårt erbjudande för att kunna ge våra kunder så bra och effektiv support som möjligt. I vår senaste tjänst Remote Guidance Support ingår ett androidbaserat headset med kamera, hörlurar, mikrofon och monitor som kundens operatörer och tekniker kan använda för att visa oss vad de behöver hjälp med. När båda parter har exakt samma bild framför ögonen blir det mycket enklare att räta ut frågetecken, ställa diagnos och snabbt komma fram till vad som behöver göras. Enklare problem kan ofta lösas på distans av kundens egen personal med vår hjälp, vilket förstås sparar både tid och pengar, säger Mats Kinnby chef för Global Technical Support på AP&T. 

Headsetet fungerar på ungefär samma sätt som en smartphone. Kommunikationen sker via wifi eller mobilnätet och användaren har dialogen med AP&T:s support genom Teams eller motsvarande. Så varför inte lika gärna använda sig av en mobiltelefon? 

– Med headsetet har användaren båda händerna fria, vilket är en fördel om man behöver flytta på saker som är i vägen eller peka på någon detalj. Dessutom är utrustningen vibrationsdämpad, så att vi slipper skakiga kamerabilder. Och tack vare den lilla monitorn som ingår i headsetet är det också möjligt för oss att visa ritningar, bilder och skriftliga instruktioner för teknikern på plats vid maskinen, säger Mats Kinnby. 

AP&T Remote Guidance Support finns som tilläggstjänst för alla kunder som har eller tecknar tillgänglighetsavtal med AP&T technical support. 

Läs mer om AP&T:s tillgänglighetsavtal:
https://aptgroup.com/solutions/aftermarket-services 

AP&T
Box 32
Rönnåsgatan 3A
523 21 Ulricehamn
Ulricehamns kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562884667

Kontaktperson

HS
Helén Sallander
Senior Advisor/Marketing and Sales
+46 10 471 3858 helen.sallander@aptgroup.com

Tipsa en kollega

0.031