23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

BITO ökar närvaron på svenska marknaden

BITO Storage Systems Nordic har anställt Evelina Ek och Billy Sundberg som nya Solution Sales Managers på den svenska marknaden.

Både Evelina och Billy har lång erfarenhet av att bygga kundrelationer, hantering av nyckelkunder och lösningsorienterad försäljning.

– Jag känner mig väldigt glad över att få arbeta med kundrelationer tillsammans med mina fantastiska kollegor här på BITO för att stärka kännedomen om vår verksamhet och högkvalitativa produkter, säger Evelina Ek.

– Det känns väldigt inspirerande att få vara en del av BITO Nordic-teamet. Med min erfarenhet, kunskap och nätverk ser jag fram emot att vidareutveckla BITO:s verksamhet, framför allt inom e-handel, säger Billy Sundberg.

Om BITO
BITO erbjuder professionella lager- och logistiklösningar. Som en av få totalleverantörer utvecklar, tillverkar och marknadsför vi högkvalitativa hyll- och pallsystem, rullbanor, lagerlådor samt interna transportlösningar för alla branscher. Vi planerar och genomför hela ditt projekt – från ritning till leverans, montering, driftsättning och service. BITO grundades redan 1845 och huvudkontoret ligger i Tyskland. Idag har koncernen ett 20-tal dotterbolag och mer än 1000 anställda. www.bito.com

BITO Storage Systems Nordic
Florettgatan 29 C
254 67 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige

Tipsa en kollega

0.031