23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Höghastighetsfräsmaskinen DATRON MLCube är unik i sin storlek

Spara tid, energi och effektivisera med ett nytänkande i tillverkningsprocessen. Det är jätteviktigt med korta ställtider, låg energiförbrukning, flexibilitet samt snabba och enkla anpassningar.

Förfallodatum
den 15 augusti 2024

DATRONs MLCube är det bästa valet för kostnadseffektiv bearbetning av till exempel frontpaneler, chassi, profiler och andra detaljer i aluminium. Det går så klart även att bearbeta andra material som icke-järnmetaller eller kompositmaterial. 

DATRONs CNC-maskiner har mycket låg strömförbrukning och ett utmärkt pris -prestanda -förhållande - även vid låga produktionsvolymer. Med DATRONs CNC-fräsmaskiner erhålls ett långsiktigt och extremt högt lönsamhetsförhållande. 

Det går snabbt och enkelt att installera en DATRON MLCube och med DATRONs mjukvara next så får man även en enkel och pedagogisk vägledning under hela bearbetningsprocessen, mjukvaran är uppbyggd med ett smartphoneliknande gränssnitt.  Normalt tar det ca 1 dag att installera maskinen och sedan lägger man 1 -2 dagar på utbildning beroende på vad man önskar. 

DATRON är mycket duktiga på att ta fram tillbehör för olika spänntekniker, samtliga spännsystem kan enkelt  användas i de maskinmodellerna. 

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
VAT nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.062