23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

KUKA i Skövde 8/9. Digitaliseringen inom automationsindustrin

Vi är mycket glada över att kunna bjuda in både slutkunder och integratörer till en högst intressant händelse i samband med Volvofestivalen.

Registrera er redan idag till KUKA Nordics seminarium i Skövde fredagen den 8/9, i samband med VOLVO festivalen som äger rum samma helg. Ni kommer även under dagen att få chansen att ta en åktur i vår banbrytande KUKA Coaster ger en riktigt adrenalinkick. Den 6- axliga roboten rör sig spontant i alla riktningar, så passagerarna vet aldrig vad som väntar sig härnäst.

Vad är digitalisering i produktion? Få en djupare förståelse för vad digitalisering verkligen innebär inom produktionssammanhang. Lär dig hur digitala teknologier och datainsamling kan förbättra kvalitet, effektivitet och lönsamhet och mycket mer.

Digitaliseringen revolutionerar automationsbranschen
Det handlar om ett seminarium som fokuserar på den betydelsefulla roll som digitaliseringen spelar inom automationsindustrin och vilka möjligheter som erbjuds redan idag.
Denna möjlighet ger er alla chansen att fördjupa era insikter och vara en del av diskussioner som rör nuvarande och framtida möjligheter inom automationsområdet. Oavsett om du är slutkund som är nyfiken på vilka verktyg som finns tillgängliga eller en integratör som är intresserad av förbättringar, kommer detta seminarium att vara en plats för inspiration och kunskapsdelning.

Seminariet äger rum på Quality Hotel, Prisma Konferensrum: Diamanten. Ekedalsgatan 2 | SE-541 24 Skövde och inne på VOLVO. 

Registrera dig idag och läs mer här:

Agenda 8 sept. Kl:11.00-14.30, inklusive lunch.
1.    Introduktion: Sätt tonen för dagen genom att utforska hur digitaliseringen revolutionerar automationsbranschen. Upptäck möjligheterna som ligger framför oss och förstå hur digitaliseringen driver fram förändring.
2.    Vad är digitalisering i produktion: Få en djupare förståelse för vad digitalisering verkligen innebär inom produktionssammanhang. Lär dig hur digitala teknologier och datainsamling kan förbättra kvalitet, effektivitet och lönsamhet.
3.    Digitalisering i planläggningsfasen: Utforska hur digitaliseringen omvandlar planläggning och förberedelser. Upptäck verktyg och metoder som ger bättre beslutsunderlag och ökar flexibiliteten i produktionen.
4.    Digitalisering i genomförandet: Ta reda på hur digitala lösningar integreras i själva genomförandet av automationsprocesser. Lär dig om smarta maskiner, automatisering och avancerad robotteknik som förändrar spelreglerna för produktionen.
5.    Total Cost of Ownership: Upptäck betydelsen av att titta på hela livscykeln för en automationslösning. Utforska hur digitaliseringen kan minska kostnader, öka produktiviteten och optimera investeringar på lång sikt.
6.    Digitalisering i driftfasen: Ta reda på hur digitaliseringen påverkar drift och underhåll av automatiserade system. Upptäck verktyg och tekniker för övervakning i realtid, prognostisering och optimering av driftsprestanda.

Vågar ni pröva? Ta chansen och provåk vår robot "berg och dalbana" som kommer att finnas på plats på VOLVO. Vi ser fram emot att välkomna er alla, oavsett om ni är slutkund eller integratör till Volvo där vi tillsammans utforskar potentialen och kraften inom automationsteknik från första parkett.
Vår banbrytande KUKA Coaster ger en riktigt adrenalinkick. Den 6- axliga roboten rör sig spontant i alla riktningar, så passagerarna vet aldrig vad som väntar sig härnäst.

KUKA Nordic AB
A Odhners gata 15
421 30 Västra Frölunda
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5562540723

Kontaktperson

CA
Carola Andersson
Marknadsansvarig
+46 708327068 carola.andersson@kuka.com

Tipsa en kollega

0.079