23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

SmartScope E45 en optimerad optisk mätmaskin

SmartScope E45 bygger på den pålitliga grundplattformen från SmartScope CNC500 och representerar en avancerad optisk mätmaskin. Genom avancerad optisk teknologi möjliggör denna maskin noggranna och pålitliga mätningar av olika objekt och komponenter

Förfallodatum
den 31 december 2028

Högupplöst Optik

Med en stadig bas har SmartScope E45 konstruerats för att leverera konsekvent och exakt mätning. Dess fasta objektiv IntelliCentric™ är specifikt utformat för att erbjuda en högupplöst bild som är skräddarsydd för optiska mätningar. Detta optiska system fångar varje detalj med en imponerande klarhet, vilket möjliggör detaljerade och pålitliga mätningar.

Digital Zoom för Effektivitet och Precision

En av de mest framträdande egenskaperna hos SmartScope E45 är dess digitala zoom-funktion. Denna funktion gör det möjligt för användare att snabbt och enkelt zooma in på specifika områden av det mätta objektet. Detta resulterar inte bara i snabbare mätningar, utan ger även möjlighet till ökad precision genom att fokusera på de kritiska detaljerna.

Mångsidighet och Framtidssäkring

SmartScope E45 är konstruerad med mångsidighet i åtanke. Oavsett om det handlar om små eller stora komponenter, detaljerade eller övergripande mätningar, kan maskinen anpassas för att möta olika behov. E45 går att utrusta med flera sensorer så som probe för att hantera en mängd olika applikationer.

Sammanfattning

SmartScope E45 representerar en framstående lösning inom optisk mätteknik. Med ett utvidgat mätområde, en stadig grund, högupplöst optik och digital zoom möjliggör den noggranna och effektiva mätningar i olika sammanhang. Oavsett om det är för produktionskontroll eller kvalitetskontroll, ger SmartScope E45 användarna möjlighet att utföra mätningar precision.

OGP Scandinavia AB
Mått Johanssons väg 9
633 46 ESKILSTUNA
Eskilstuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE5565615597

Kontaktperson

HH
Henric Hilmersson
henric.hilmersson@ogp.se

Tipsa en kollega

0.038