23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Carsten Holm A/S utökar sortimentet med vibrationsdämpare

Carsten Holm A/S, leverantör och tillverkare av standard- och specialtätningar, har i många år varit känt för sitt breda sortiment av tätningar och packningar, men nu har de utökat sortimentet med ett nytt produktområde – vibrationsdämpare.

Av Karina Davids - Kd marketing support 

”Utvidgningen av vårt sortiment är en naturlig reaktion på att vi de senaste åren har sett en ökad efterfrågan på vibrationsdämpare. Tidigare har vi tagit hem sådana på kundernas begäran och leveranstiden har då blivit lite längre än vanligt, men så är det inte längre”, säger Michael Jacques Lauritsen, säljchef på Carsten Holm A/S.

Leverans nästa dag
Carsten Holm A/S har nu flera vibrationsdämpare i standardutbudet och det finns ett stort antal typer och storlekar i lager. Det innebär att företaget nu erbjuder vibrationsdämpare med samma leverans till nästkommande vardag som för övriga produkter.

”Vibrationsdämpare finns för ett brett sortiment av maskiner, motorer och pumpar samt annan teknisk utrustning med rörliga, roterande eller pulserande delar, för vilka vi redan levererar packningar och tätningar. Därför är vi mycket nöjda med att ta in dem i vårt befintliga sortiment – och samtidigt öppnar det helt nya möjligheter att lämna anbud där vi inte tidigare har kunnat offerera”, förklarar Michael Jacques Lauritsen.

Ring eller skriv
Vi har alltid ett stort lager och 98 % av alla beställningar kan levereras till kunderna dagen efter mottagen order. Mer information finns på vår hemsida. Du kan också kontakta vår kundtjänst på tel. +45 62 62 52 55 och få hjälp direkt.

 

Om Carsten Holm gruppen
Företaget grundades av Carsten Holm 1979. Idag leds det familjeägda företaget av andra generationen.Carsten Holm A/S utvecklar, tillverkar och marknadsför standard- och specialpackningar för alla delar av den danska och internationella industrin.

Företaget har för närvarande 40 anställda i Danmark och Sverige och 10 personer i företagets kinesiska dotterbolag, Holm Sealing Solutions LTD, i Suzhou i Kina.

Carsten Holm AB
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark

Kontaktperson

Michael Jacques Lauritsen
Försäljningschef
mjl@carstenholm.dk

Tipsa en kollega

0.032