23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ny vd för Proton Finishing

| Medlemsnyhet | Företag Proton Finishing AB

Den 1 september 2016 tillträder Tomas Enocson tjänsten som ny vd för ytbehandlingsleverantören Proton Finishing.

Tomas Enocson har sedan 2014 varit vice vd för affärsområdet men ersätter nu fullt ut tidigare vd Magnus Biesse, som kommer att koncentrera sig helt på rollen som koncernchef för Proton Group.

Tomas Enocson har under flera år arbetat inom Proton-koncernen i flera ledande befattningar. Han kom till Proton-koncernen redan år 2000, då som CIO/it-chef, och har sedan dess haft flera olika roller inom logistik, inköp och försäljning.

– Jag har under närmare åtta år arbetet tillsammans med Tomas Enocson. Han har varit en stark drivkraft i den positiva utveckling vi idag ser inom Proton Finishing. Jag har stort förtroende för såväl ledningen som för Tomas Enocson, att fortsatt kunna utveckla bolaget, säger koncernchef Magnus Biesse.

– Det känns mycket inspirerande att som vd få vara med och utveckla Proton Finishing vidare, säger Tomas Enocson. Tillsammans med våra fantastiska medarbetare kommer vi att fortsätta stärka vår ställning på den svenska ytbehandlingsmarknaden.


Proton Finishing är en av Europas ledande leverantörer av ytbehandling inom branscher med leveranser mot fordon, bygg och övrig verkstadsindustri. Vi finns på sex olika orter i Sverige och Danmark. Vi arbetar idag inom ett flertal olika processer inom såväl korrosionsskyddande som dekorativa ytbehandlingar med högsta kvalitet och ligger långt framme när det gäller miljövänliga lösningar. Totalt omsätter vi 240 MSEK och har 170 medarbetare. Proton Finishing är en del av Proton Group, en privatägd industrikoncern med företag i fem affärsområden. Läs mer om oss på www.protonfinishing.se

 

Medlemsnyhet

Företag
Proton Finishing AB

Armaturgatan
Box 1002
331 29 Värnamo
Sverige
Proton Finishing AB

Tipsa en kollega

0.067