23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Danska arbetsmiljöverket godkänner luftcirkulation på bearbetningsmaskiner med skärvätskor

Det danska Arbetsmiljöverket har meddelat en betydande förändring i lagen om luftcirkulation på bearbetningsmaskiner som använder skärvätskor. Från och med den 1 juli är företagen inte längre skyldiga att använda ett rörsystem för att leda förorenad luft utomhus. Istället har företagen nu möjlighet att använda avancerad teknik för att rengöra och återcirkulera industriell inomhusluft.

Mot bakgrund av denna lagändring framhåller 3nine, en ledande tillverkare av oljedimavskiljare, att deras produkter är lämpliga för rening och återcirkulation av luft på bearbetningscentra som använder kylvätska.
 
3nines utvecklingschef André Nordgren kommenterar:
"Denna lagändring är ett bevis på engagemanget för hållbarhet och tekniska framsteg inom tillverkningsindustrin. Våra oljedimavskiljare är särskilt utformade för att säkerställa en hälsosam och säker arbetsmiljö för metallbearbetare samtidigt som påverkan på den omgivande miljön minimeras".
 
3nines oljedimavskiljare  använder centrifugalavskiljning för att säkerställa att den förorenade luften från verktygsmaskinen effektivt avskiljs från partiklar och droppar på ett hållbart sätt. Dessutom garanterar 3nineoljedimavskiljare med ett certifierat H13-filter en 99,95% borttagning av alla genererade partiklar eller droppar. Denna exceptionella prestanda skyddar medarbetarna från skadliga partiklar samtidigt som den möjliggör återcirkulation av ren luft på arbetsplatsen. Användningen av 3nines separationsteknik har många fördelar, till exempel återanvändning av skärolja, lågt underhåll, låg filterförbrukning och minskad miljöpåverkan.
 
Eftersom den nya förordningen träder i kraft den 1 juli 2023 kan operatörer av metallbearbetningsmaskiner i Danmark nu börja använda 3nines oljedimavskiljare för att förbättra säkerheten på arbetsplatsen och minimera påverkan på den yttre miljön. 3nine fortsätter att utveckla banbrytande teknik och lösningar som främjar hälsosammare och mer hållbara arbetsmiljöer i olika branscher.
 
"Vi är mycket glada över den reviderade förordningen från Arbetsmiljöverket i Danmark", säger Karl Eliasson, Nordic Distribution Sales Manager på 3nine. 
"Vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete med vår distributör NORDIC ApS för att säkerställa ren luft för kunder på den danska marknaden."
 
 
För mer information om 3nine och deras oljedimavskiljare, vänligen besök deras hemsida på www.3nine.se
 
För mer information om NORDIC ApS, besök deras hemsida på
https://www.nordic.nu/
 
Om 3nine:
3nine är en ledande leverantör av innovativ teknik för industriella applikationer. Med målet att tillhandahålla rena och hälsosamma arbetsmiljöer erbjuder 3nine innovativa lösningar för eliminering av oljedimma, oljerök och damm. Genom att kombinera innovativ teknik med omfattande branschexpertis fortsätter 3nine att vara en pålitlig partner för kunder som söker tillförlitliga luftreningslösningar. 3nine garanterar ren luft till lägsta möjliga TCO (total ägandekostnad) genom innovationsledande lösningar.

3nine AB
Box 1163
131 27 Nacka Strand
Nacka kommun
Sverige
VAT nummer: SE5565745394

Tipsa en kollega

0.063