23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Optimera dina verksamhetskritiska resurser med hjälp av asset investment planning (AIP)

Oavsett bransch är kapitalintensiva organisationer beroende av sina tillgångar för att få jobbet gjort.

Organisationer som är beroende av tillgångar för att bedriva sin verksamhet måste se till att deras tillgångar är funktionella, säkra och effektiva. Processerna för förvaltning och planering av tillgångar digitaliseras för att optimera investeringarna. Det finns tre typer av metoder för förvaltning och planering av tillgångar: Asset Performance Management (APM), Enterprise Asset Management (EAM) och Asset Investment Planning (AIP).   
  
AIP utnyttjar data från APM- och EAM-system för att informera om långsiktigt finansiellt beslutsfattande. AIP tar hänsyn till tillgångarnas skick, hur kritiska de är och vilken servicenivå som krävs. AIP-programvaran ger ökad synlighet, optimerade tillgångsinvesteringar, större flexibilitet och förbättrad förutsägbarhet.  
    
Hexagons Smart Digital Reality™ för industrianläggningar konsoliderar EAM, APM och AIP till en sömlös plattform.   
  
Optimera processer för förvaltning och planering av tillgångar  
   
Tillgångar är livsnerven i kapitalintensiva organisationer, och det är viktigt att hålla dem funktionella, säkra och effektiva. Processerna för förvaltning och planering av tillgångar digitaliseras för att optimera investeringarna. Det finns tre typer av metoder för förvaltning och planering av tillgångar: Asset Performance Management (APM), Enterprise Asset Management (EAM) och Asset Investment Planning (AIP).  
  
Asset Performance Management (APM)  
 

Asset Performance Management (APM) fokuserar på tillgångarnas prestanda och syftar till att optimera deras tillförlitlighet, tillgänglighet och prestanda. APM gör det möjligt för organisationer att upptäcka potentiella problem innan de uppstår och vidta korrigerande åtgärder för att undvika driftstopp, minska underhållskostnaderna och öka tillgångarnas livslängd.  
 

Enterprise Asset Management (EAM)  
  
Enterprise Asset Management (EAM) är ett holistiskt tillvägagångssätt för att hantera tillgångar under hela deras livscykel. EAM omfattar alla aspekter av tillgångshantering, inklusive förvärv, drift, underhåll och avyttring. EAM gör det möjligt för organisationer att effektivisera sina processer för tillgångshantering, förbättra synligheten för tillgångar och minska stilleståndstiden.  
  
 Asset Investment Planning (AIP)  
  
Asset Investment Planning (AIP) utnyttjar data från APM- och EAM-system för att informera om långsiktigt finansiellt beslutsfattande. AIP tar hänsyn till tillgångarnas skick, hur kritiska de är och vilken servicenivå som krävs. AIP-programvaran ger ökad synlighet, optimerade tillgångsinvesteringar, större flexibilitet och förbättrad förutsägbarhet.  
  
Hexagons Smart Digital Reality™ för industrianläggningar    

Hexagons Smart Digital Reality™ för industrianläggningar konsoliderar EAM, APM och AIP i en sömlös plattform. Denna plattform gör det möjligt för organisationer att optimera sina processer för förvaltning och planering av tillgångar, förbättra synligheten för tillgångarna och minska stilleståndstiden. Plattformen ger ökad synlighet, optimerade tillgångsinvesteringar, större flexibilitet och förbättrad förutsägbarhet.  
  
Processerna för förvaltning och planering av tillgångar digitaliseras för att optimera investeringarna. Det finns tre typer av metoder för förvaltning och planering av tillgångar: Asset Performance Management (APM), Enterprise Asset Management (EAM) och Asset Investment Planning (AIP). AIP utnyttjar data från APM- och EAM-system för att informera om långsiktigt finansiellt beslutsfattande. Hexagons Smart Digital Reality™ för industrianläggningar konsoliderar EAM, APM och AIP i en sömlös plattform. Denna plattform gör det möjligt för organisationer att optimera sina processer för förvaltning och planering av tillgångar, förbättra synligheten för tillgångarna och minska stilleståndstiden. 
 
Läs mer på vår blogg. 

Hexagon Metrology Nordic AB
Svista 7
635 02 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE5566019773

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.031