23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nordfab förstärker sin säljorganisation i Sverige

Nordfab Europe A/S, tillverkare av industriella ventilationstillbehör, har tillsett Tomas Hougaard som ny säljare med ansvar för den nordiska och baltiska marknaden.

Tomas har en gedigen bakgrund inom processventilation som började med att han under sin anställning på Nordfab under 1990-talet utbildade sig till smed. Sedan dess har Tomas hunnit med att arbeta för olika bolag, och kommer senast från Donaldson där han var Area Sales manager för Danmark och Finland.  

”Vi är otroligt glada över att Tomas väljer att vända ”hem” till oss på Nordfab. Vi har en ambition om att växa och stärka vår position, samtidigt som vi vill komma närmare våra nordiska kunder. Med Tomas tillskott och gedigna bakgrund ger det oss goda möjligheter att skapa nya affärstillfällen på vad som är en av våra nyckelmarknader”, säger Peter Åberg, MD för Nordfab Europe A/S.

”Jag är tacksam över att återigen få förtroende att arbeta för Nordfab och jag ser fram emot att jobba med våra produkter och ytterligare förbättra distributionen av rörtillbehör för processventilationen på den svenska marknaden”, berättar Tomas Hougaard.

För mer information, vänligen kontakta:

Peter Åberg, MD Nordfab Europe A/S (peter.aberg@nordfab.com) +46 706 01 89 04

 

Om Nordfab

Nordfab är ett branschledande tillverkningsföretag av rörsystem för damm-, dim-, gas-, och rökavskiljning samt industriell ventilation. Företaget grundades 1973 i Danmark och firar 50 år av produkter & tjänster inom ”Clean Air” branschen. Idag har Nordfab tillverkningsanläggningar i Danmark, Storbritannien, USA, Thailand och Australien och arbetar med ett dedikerat försäljnings- och kundsupportnätverk över hela världen. I Assens, Danmark tillverkas Quick-Fit system, Quick-Fit Sealed system, FB system samt Högvakuumssystem i galvaniserat stål, rostfritt stål eller 2 mm & 3 mm svartplåt. Besök www.nordfab.com för mer information.

Nordfab Europe A/S
Industrivej 13
9550 Mariager
Mariagerfjord Kommune
Danmark
VAT nummer: DK17011405

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.031