23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Mazak OPTIPLEX 3015 NEO på Ravema NLTC days

7 - 8 Juni bjuder vi in till Laserdagar på Ravema. Vi bjuder på spännande demokörningar i FG 220 Riber Rörlaser & Mazak OPTIPLEX 3015 NEO och på plats har vi såklart massor av andra maskiner från bland annat Mazak, Wenzel, Jenoptik och verktyg från exempelvis Hoffmann och Garant.

Det senaste tillskottet till Ravema Teknikcenter är Yamazaki Mazak OPTIPLEX 3015 NEO – den senaste planlaserskärmaskinen för 2D-bearbetning från Mazak. Den är designad för att vara effektiv och noggrann, och är mycket uppskattad inom branscher som kräver noggrann skärning av plåtmaterial, exempelvis tillverkning inom fordonsindustrin, flyg- och rymdindustrin.

Mazak har en lång historia inom tillverkning av lasermaskiner och har varit engagerade i utvecklingen av laserteknologi i över tre decennier. Företaget erkänns som en ansedd och pålitlig tillverkare och har kontinuerligt utvidgat sitt maskinsortiment till att inkludera nya modeller med de senaste framstegen inom laserbearbetningsteknik.

NEO-versionen av OPTIPLEX 3015 har en rad avancerade funktioner jämfört med tidigare modeller för att leverera snabbare skärhastigheter, laserkällor med högre effekt, förbättrade styrsystem och bättre energieffektivitet. Den är utrustad med MCT3 skärhuvud, flerstyrningsteknologi, variabel strålstorlek och formningsteknik för att möjliggöra variation i energitätheten över olika delar av strålen. Dessa funktioner är avgörande för att uppnå toppkvalitet.

Sammanfattningsvis är Mazak OPTIPLEX 3015 NEO en lasermaskin som erbjuder exakta och effektiva skärmöjligheter, vilket gör den värdefull för industrier som kräver exakt skärning av olika material. Den har också optimerad ergonomi, det senaste toppmoderna SmoothLX CNC-kontrollsystemet, förbättrad tillgänglighet och ett öppet robotgränssnitt för enkel integration med automatiseringssystem. Mazaks lasermaskiner produceras i Mazak iSMART FactoryTM i Japan och utnyttjar Mazaks erfarenhet inom maskinverktyg för att producera en mycket robust och exakt gjuten maskinram av gjutjärn, bearbetad på Mazak-maskiner, i en uppsättning. Denna process säkerställer maskinens livslängd och pålitlighet över tid, med mycket noggrann justering av lager och andra komponenter, samtidigt som den ger den bästa grundvalen för att inkorporera Mazaks högt avancerade teknologi.

Läs mer och anmäl dig här!

 

 

Ravema AB
Margretelundsvägen 1
Box 423
331 24 Värnamo
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560449786

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.031