23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Byt tätningsringar när du byter lager i maskinerna

Om du arbetar med produktion vet du också att de allra flesta maskinfel beror på slitage. Men tänker du på det också kan bero på smuts i lager, tätningar, på axlar, tätningsringar och liknande?

Av Karina Davids – kdmarketingsupport.dk

Gör dig själv annars en tjänst och byt tätningsringar när du ändå byter lager i maskinen.

Inom industrin ligger fokus på optimering av produktiviteten, och även små ändringar kan göra stor skillnad. Maskinskador är dyrt, men en del av dessa kan faktiskt förhindras med lite omvårdnad i rätt tid – t.ex. genom att du byter tätningsringar varje gång du byter lager. På så sätt skyddar du de nya lagren mot smuts och skräp och ser till att de får så lång livslängd som möjligt.

Danmarks största lager av tätningsringar
Carsten Holm A/S har Danmarks största lager tätningsringar – även den populära tätningsring typ OA i materialet NRB-70. Det är en standardtätningsring som utvecklats för att effektivt täta mot fett, olja och vatten mot roterande delar. Den är beräknad att klara ett maxtryck på 0,5 bar och kan användas i många olika industrier.

Tätningsringar har följande fördelar:

  • Ekonomiska att köpa in och använda
  • Kan användas både statiskt och till roterande delar
  • Perfekt för användning i roterande maskiner, på axlar, i motordrivna verktyg och i växellådor
  • God resistens mot mineraloljor och fetter
  • Hög termisk tålighet
  • Finns i många olika dimensioner
  • Enkla att montera och avmontera (ska monteras enligt DIN 3760)
     

Brett sortiment till livsmedelsproduktion
Utöver tätningsringar har vi också ett brett sortiment tätningar som är specialframtagna för att användas i livsmedelsproduktion. Vi har både standard- och specialtätningar, och alla har full spårbarhet och dokumentation, och uppfyller EU:s stränga krav för maskiner i livsmedelsindustrin.

Köp nya tätningsringar i dag
Du kan hitta hela vårt sortiment med tätningsringar på vår hemsida, men du kan också ringa till vår kundservice på telefon+45 62 62 52 55 om du vill få reda på mer om hur du kan skydda lagren på bästa sätt.

Om Carsten Holm gruppen
Företaget grundades av Carsten Holm 1979. Idag leds det familjeägda företaget av andra generationen.Carsten Holm A/S utvecklar, tillverkar och marknadsför standard- och specialpackningar för alla delar av den danska och internationella industrin.

Företaget har för närvarande 40 anställda i Danmark och Sverige och 10 personer i företagets kinesiska dotterbolag, Holm Sealing Solutions LTD, i Suzhou i Kina.

Carsten Holm AB
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark

Kontaktperson

Michael Jacques Lauritsen
Försäljningschef
mjl@carstenholm.dk

Tipsa en kollega

0.046