23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Monitor och Malaysias fordonsindustri öppnar upp för nya samarbeten och jobbmöjligheter

Söndagen den 7 maj välkomnar Hudiksvallsbaserade Monitor ERP System, specialiserad på affärssystem för tillverkningsindustrin, representanter från olika företag inom Malaysias fordonsindustri. Besöket är en viktig möjlighet för Monitor och svenska företag att stärka sin närvaro i Malaysias fordonsindustri och öppna nya dörrar för framtida samarbeten och tillväxt.

Besöket från Malaysia ger Monitor, men också andra företag i Sverige, en möjlighet att visa upp sin teknologiska kompetens och främja en mer hållbar och effektiv framtid. Det kan leda till fler jobbmöjligheter och bidra till ekonomisk tillväxt.

– Under besöket kommer delegationen på 30 personer att besöka företagen Monitor, Sunfab, Huddig, Koenigsegg, KB Components och Nitator. Varav de tre första är placerade i Hudiksvall. Det ska bli fantastiskt roligt att få visa upp Hudiksvall och besöka företagen. Sverige är väldigt respekterat i Malaysia när det gäller innovation och hur effektivt och kundnära företag arbetar. Så vad passar bättre än att besöka dessa företag, säger Daniel Häggmark, Managing Director Monitor Southeast Asia.

De malaysiska företagen har ett stort intresse av att se hur effektivt svenska tillverkningsföretag arbetar. Ett särskilt fokus har lagts på hållbarhet och Industri 4.0, som enkelt förklarat är en process där man genom digitala verktyg effektiviserar produktionen. Här har Monitor, med sitt affärssystem, en viktig roll att fylla. Affärssystemet, som är speciellt anpassat för tillverkande företag, gör det möjligt för företag att på ett enkelt sätt öka sin effektivitet och optimera sin verksamhet.

– Vi expanderar just nu kraftigt i Malaysia där vi inom en snar framtid kommer att passera 100 anställda och är därför mycket glada att kunna visa upp vårt huvudkontor för statliga organisationer, existerande och potentiella kunder från Malaysia. Några av besökarna representerar koncerner med 10 000-tals anställda. Ett av företagen ägs av Toyota, så vi kan lugnt säga att det här är vårt viktigaste kundbesök någonsin. Genom att bygga kundrelationer med den här digniteten av kunder, kommer vi också att bygga ett starkare varumärke i Malaysia. Det kommer att bidra till fortsatt expansion, vilket ger fler jobbmöjligheter på sikt, avslutar Daniel Häggmark.

Om besöket:
Det kommer ett trettiotal representanter från olika malaysiska företag. De landar i Sverige den 7 maj.

Monitor ERP
Trädgårdsgatan 7
824 26 Hudiksvall
Hudiksvall kommun
Sverige

Kontaktperson

Monitor Marketing Team
Global Marketing Manager
marketing@monitor.se

Tipsa en kollega

0.063