23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Panasonic utvecklar kompakt och IP-kompatibel live-switch för videostreaming

10-bitars bearbetning möjliggör enkel videoproduktion i Broadcast-kvalitet.

Panasonic Connect har utvecklat en ny kompakt IP-kompatibel live-switch, AV-HSW10, för videoströmning i hög kvalitet för universitetsföreläsningar, företagswebinarer och andra liveevenemang. Den nya modellen är baserad på Panasonics föregångare AW-HS50, som har använts i stor utsträckning för liveproduktioner. AV-HSW10 har kompakta mått och 10-bitars videobehandling samt bättre användbarhet och tillförlitlighet. Den har även avancerade funktioner som IP-kompatibilitet, vilket gör den till det perfekta valet för modern livevideoproduktion. 

AV-HSW10 beräknas bli lanserad kommersiellt under fjärde kvartalet i år. 

Videoproduktion i Broadcast-kvalitet
AV-HSW10 är Panasonic Connects svar på den ökande efterfrågan på högkvalitativ video från företag och skolor samt på behovet av arbetsbesparande IP-kompatibilitet vid videoproduktion. Den stöder de mest använda sändningsprotokollen och har IP-ingångar och -utgångar som NDI®, och SRT förutom SDI och HDMI, och allt ryms i ett praktiskt, kompakt och ytterst mobilt chassi av samma storlek som en bärbar dator. 

I kombination med IP-kompatibla PTZ-kameror skapar AV-HSW10 ett enkelt IP-baserat videoproduktionssystem. Den stöder också RTMP för direkt uppladdning till streamingtjänster och USB Video Class för kompatibilitet med webbkonferenstjänster. Systemen kan justeras beroende på storlek och plattform, vilket gör det möjligt för en enda person att sköta allt från produktion till distribution.

Förbättrad användbarhet och robust design
AV-HSW10 stöder avancerad produktion, inklusive 10-bitars videobearbetning för sändningskvalitet.  Dessutom har föregångaren AW-HS50:s populära design förbättrats för ännu större användbarhet och tålighet. Användarvänliga knappar på huvudenheten, en praktisk T-formad fader och intuitiva skärmbilder garanterar enkel och felfri drift, vilket är helt avgörande för live-produktion. 

AV-HSW10 kommer dessutom att vara kompatibel med Panasonics Software Control Panel för visning av video och bilder i applikationer, samt för enkel, direkt växling från en dator via ett nätverk, så att flera personer kan arbeta samtidigt.

Viktiga funktioner
·       Högupplöst video i sändningskvalitet i ett kompakt chassi lika stort som en bärbar dator.

·       In- och utgångar för NDI®1,2, NDI®| HX1,2,,SRT och RTMP samt SDI och HDMI. USB-terminalkompatibel med USB Video Class. Direkt streaming från enheten för enkel integration med webbkonferenstjänster.

·       Enkel, intuitiv användning för live-produktion och robust chassi för bekymmersfri tillförlitlighet.

digitalPR
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark

Tipsa en kollega

0.047