23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vi reparerar dina mätskalor från HEIDENHAIN

Som servicepartner åt HEIDENHAIN är våra medarbetare utbildade i reparation och kontroll av mätskalor. Det innebär att du som kund nu kan skicka dina HEIDENHAIN-mätskalor direkt till oss för reparation.

Hög service i vårt DNA
– I takt med att vår kundbas ökar vill vi även utöka vår service i allt från montering till reperation av mätskalor. Ett led i att erbjuda en komplett leverans utökar vi våra samarbeten med utvalda partners, däribland DynaMate, berättar Per Wincent, Managing Director Nordics & Baltics på HEIDENHAIN

– Reparation av mätskalor är en viktig tjänst på eftermarknaden. För oss är det väsentligt att ha en extremt bra partner som snabbt kan erbjuda våra kunder förstklassig service, här kommer DynaMate in i bilden. De har stor kunskap nu även spetskompetens i reparation av mätskalor från HEIDENHAIN.

– Vi har båda hög service som en del av vårt DNA. Vår uppgift är att se till att våra kunders maskinparker fungerar optimalt och nu kan våra kunder även vända sig till DynaMate för att få service. Ännu ett steg framåt i vårt samarbete! säger Per.

 Har du mätskalor från HEIDENHAIN?
Hör av dig till oss för reparation och kontroll av dina mätskalor:

Peter Åström
Koordinator
Maskinservice & Mätteknik
maskinservice@dynamate.se
016 551 23 02

DynaMate AB
Tallvägen 2
151 21 Södertälje
Södertälje kommun
Sverige
VAT nummer: SE5565289286

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.031