23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Fler storlekar, fler möjligheter 

Dormer Pramet har förbättrat sitt vändskärsverktygsprogram för svarvning under namnet Pramet.

En ny serie Pramet svarvhållare och svarvstänger med antingen ISO-P (med spännfinger) eller ISO-M (med toppklamma) och med en ny design och ytbehandling finns nu tillgängliga.  

De här hållarna för negativa vändskär är gjorda av förnicklat verktygsstål av högsta kvalitet och har förbättrat skydd mot oxidation och slitage. Alla svarvstänger har dessutom invändiga kylkanaler som bidrar till längre livslängd och bättre spånevakuering.  

För mer information om de senaste produkterna från Dormer Pramet kan du besöka www.dormerpramet.com eller kontakta din närmaste återförsäljare. Följ nyheterna om det senaste sortimentet på #powerofsimplicity. 

Dormer Pramet är en global tillverkare och leverantör av skärande verktyg för bearbetning av metall. Produktprogrammet består av ett omfattande sortiment av roterande verktyg och vändskärsverktyg för borrning, fräsning, gängning och svarvverktyg för verkstadssektorn. Ett utvecklat nät av över 30 försäljningskontor servar mer än 100 marknader runtom i världen. Dessa stöds av moderna produktionsenheter i Europa och Sydamerika och ett globalt distributionsnät.                                                                                                          

Kontakt:
Steve Hutton
Brand Communication Manager
Steve.hutton@dormerpramet.com
+44 (0) 7912 981013

 

Dormer Pramet AB
Linjegatan 9
302 50 Halmstad
Halmstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562408210

Tipsa en kollega

0.046