23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Industrilås i Kina

| Medlemsnyhet | Företag Industrilås i Nässjö AB

I mitten av maj 2016 deltog Industrilås i sin första kinesiska mässa för plåttillverkare där de presenterade sina produkter för plåtbranschen.

I mitten av maj 2016 deltog Industrilås i sin första kinesiska mässa för plåttillverkare där de presenterade sina produkter för plåtbranschen. Det rörde sig om mässan ”AsiaBlech” som är en avknoppning av Euroblech – Europas ledande plåtmässa i Hannover, Tyskland, där Industrilås redan hunnit ställa ut ett flertal gånger.

Den asiatiska Plåt- och Metallmässan gick av stapeln i Suzhou på den kinesiska östkusten och gav ett gott utfall då Industrilås satsning på kinesiska kataloger visade sig vara lyckad. Lennart Ljungdahl (till höger i bild), som från huvudkontoret i Nässjö är ansvarig för den asiatiska verksamheten berättar också att han också fått mycket beröm av redan befintliga kunder. – Det stämmer, vi fick goda vitsord, bl.a. av Samsung som sedan många år köper och använder Industrilås klassiska produkt ”Visionhandtaget” i sina elektronikskåp, berättar Ljungdahl. – Det är så häftigt att vi får så bra beröm av en av världens största företag för de produkter vi tillverkar hemma i Nässjö.

Även Sharely Sue (mitten i bild), VD över Industrilås Kinesiska kontor, är nöjd med mässan. Hon beskriver: - Marknaden här i Kina är ofattbart stor och vår Försäljningschef Sony Sun (till vänster i bild) har haft flera intressanta besök under dagarna. Vi räknar med att mötena kommer att leda till ökad försäljning under den närmaste tiden.

Medlemsnyhet

Företag
Industrilås i Nässjö AB

Box 214
571 23 Nässjö
Sverige
Industrilås i Nässjö AB

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.078