23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Pilz på Hannovermässan 2016 – en tillbakablick

Med mottot ”Vi automatiserar. Säker.” presenterade sig Pilz återigen för branschpubliken med många höjdpunkter ur automationens värld. Om du inte kunde besöka oss på plats erbjuder vi en film om mässan och ett bildgalleri som ger en tillbakablick.


Tillbakablick på Pilz-höjdpunkter

I Hannover fick besökarna inte bara information om de senaste produkthöjdpunkterna i Pilz monter, utan kunde tack vare livedemonstrationerna även bilda sig en egen uppfattning av vad modern automationsteknik klarar av redan idag.

I samarbetet mellan människa och robot som visades live kunde besökarna interagera med en robot utan något skyddsstaket emellan. Fokus för Pilz på mässan var det omfattande utbudet av tjänster inom robotteknik, allt från processanalys och riskbedömning till CE-märkning.

Ett annat centralt tema med sikte på framtiden var Industri 4.0. Med hjälp av en modellapplikation kunde besökarna se med egna ögon hur individualiserade produkter kan tillverkas snabbt, flexibelt och kostnadseffektivt helt i linje med Industri 4.0. Ett särskild höjdpunkt var att demonstrationsmodellen på plats tillverkade individuella souvenirer från mässan. Applikationen åskådliggjorde kommunikationen mellan distribuerade automationssystem i samspel med ställdonsteknik och sensorteknik. Det Industri 4.0-kompatibla automationssystemet PSS 4000 koordinerar förloppen hos alla sammankopplade komponenter.


Intryck från Hannovermässan 2016 i ljud och bild

Vi gläder oss åt den genomgående positiva feedbacken från våra kunder och de många intressanta samtalen i vår monter. I vårt bildgalleri och vår mässfilm kan du se några av Pilz intryck av Hannovermässan 2016. Ta gärna en titt!


Mer information:

Mässfilm och bildgalleri »

Pilz Skandinavien K/S, dansk Filial
Smörhålevägen 3
434 42 Kungsbacka
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5020506183

Kontaktperson

Mike Uppdal
Marketingkoordinator
+45 74436332 m.uppdal@pilz.dk

Tipsa en kollega

0.047