23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Möts oss på Elmia Plåt i maj

Under parollen Ökad produktivitet i pressar ställer vi ut på ELMIA Plåt i Jönköping den 10-13 Maj 2016.

Vi vill presentera hela kedjan från ett förebyggande underhåll som verkligen eliminerar oplanerade stopp via rätt utrustning och automatisering runt pressen till utbildningspaket för pressoperatörer vid automatpressar.

Det här visar vi på mässan:

Coil End Welder
Vi demonstrerar en Coil End Welder som reducerar ställtiden vid byte av bandrulle i press- eller rullformningslinjer där trädningsprocessen är komplicerad och därmed tidsödande.

Med en portabel Coil End Welder renklipps och skarvas bandet samman och tiden före coilbyte reduceras ner till några minuter.


Snabba verktygsbyten
Vi visar vårt nya program av snabbfastspänning av verktyg från den absoluta prisledaren i branschen, Forwell från Taiwan. Dom levererar kompletta system av spännare, rullister och verktygsarmar för under Sek 50.000 :-.

Det handlar om hydrauliska spännare, rullister och verktygsarmar till överkomliga priser.


FLEXI Control
Vi demonstrerar hela vårt program av styrsystem för pressar och presslinjer. Från vårt godkända skåp FLEXI I för manuella plockpressar via FLEXI Combi, ett Meab 2.0 med recepthantering, till vårt FLEXI Pressline för central styrning av hela presslinjen.


Utbildningsprogram
En välutbildad och kunnig pressoperatör arbetar med fokus på yttre ställ och har kunskap om hur anläggningens driftsparametrar kan optimeras. Det är ofta en skillnad på 30-40.000 presslag/år och är alltså en stor konkurrensfördel.

Vi har ett komplett utbildningsprogram som berör operatörens arbete i och omkring pressanläggningen. På mässan finns vår Magnus Bohm som berättar om de utbildningar vi erbjuder.

Olsons Maskinservice AB
Engelbrektsgatan 31
643 31 Vingåker
Vingåkers kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564182300

Kontaktperson

PO
Patrik Olson
Marknadsansvarig
+46 151 518 552 patrik@olsons.se

Tipsa en kollega

0.032