23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Panasonic utökar sitt sortiment av interaktiva skärmar

Hög touch-precision, enkel hantering och sex skärmstorlekar för alla applikationer.

För att möta det växande behovet av intuitiva tekniker för direktsamarbete utökade i dag Panasonic Connect Europe sitt utbud av 4K-pekskärmar genom att introducera EQ2-PCAP-serien. Med sex skärmalternativ, från 43 till 86 tum, gör dessa interaktiva, professionella multi-touch-skärmar med Capacitive Touch Technology det enkelt och produktivt att samarbete på möten, under brainstormingsessioner och i klassrum. Denna nya serie kompletterar det befintliga omfattande sortimentet av Panasonic InGlass-skärmar och infraröda pekskärmar, vilket säkerställer att det finns en passande interaktiv lösning för alla krav och budgetar.

Precis touch-noggrannhet
Den nya EQ2-PCAP-serien har en hög beröringsprecision med upp till 10-punkters multi-touch som fungerar både med och utan handskar på händerna. Kombinerat med 500 cd/m2 ljusstyrka och antireflexbehandling för 4K-visning med hög synlighet är enheterna perfekt utformade för inspirerande arbete i grupp. Innehåll kan enkelt visas i stående eller liggande läge, med en lutningsvinkel på 20 grader, vilket ger friheten att presentera informationen som du vill. Oavsett om skärmen används i mötesrum, klassrum eller för någon typ av skyltning så är den utformad för 18 timmars kontinuerlig drift och den kantlösa designen gör det mycket enkelt att torka bort damm, smuts och bakterier från skärmens yta.

Mångsidig anslutning
För optimal flexibilitet med anslutningar och ett snyggt utseende utan digitalboxar eller kablar är EQ2-PCAP-serien utrustad med en Intel® SDM-kortplats som stöder applikationer som trådlösa presentationssystem, digital skyltning och sändningar med hjälp av ett terminalkort.

USB-enheter kan anslutas till skärmen via en USB Typ A-kabel och styras med en dator ansluten till EQ2-PCAP via USB Typ C-porten. Denna funktion är idealisk för en enkel och snabb start på videokonferenser. Om en kamera eller högtalartelefon är permanent ansluten till skärmen i ett konferensrum kan en användare bara ansluta sin dator och omedelbart styra alla enheter för att starta mötet.

Serien är utrustad med HDMITM (x 3) samt PC- och USB Type C-videoingångar. LAN eller seriell styrning är möjlig, och simultan styrning och batchhantering kan göras via nätverket. Skärmarna stöder LAN-styrning med AMX eller Crestron ConnectedTM. Serien stöder även skärmöverföring, vilket gör det möjligt för en dator att strömma innehåll till upp till 64 skärmar anslutna till ett trådbundet LAN.

Panasonic EQ2-PCAP-serien kommer att finnas tillgänglig under första kvartalet 2023. För mer information, besök: https://eu.connect.panasonic.com/gb/en/eq2-pcap-series

Panasonic Toughbook
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Århus Kommune
Danmark

Kontaktperson

APP

Tipsa en kollega

0.031