23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Modulärt verktygssystem för hög effektivitet

Tack vare sin precision och styvhet erbjuder det modulära verktygssystemet från Paul Horn GmbH en hög grad av flexibilitet för anpassning till olika maskintyper.

Standardiserade moduler överbryggar flera gränssnitt samtidigt. Det modulära systemet har ett urval av verktygshållare för revolvrar och andra verktygsbärargränssnitt baserat på vanliga maskintyper. De matchande verktygshållarna med integrerad kylvätsketillförsel möjliggör höjdjustering av kassetterna och deras montering i normalt eller överliggande läge, till vänster eller höger om hållaren. För flerspindelautomater finns höjdjusterbara verktygsbärare tillgängliga på vilka kassetterna skruvas direkt. Kassetterna fungerar som en adapter för många av Horns skär typer. Avstickning, spårsvarvning, profilsvarvning: modulsystemet kan även flexibelt anpassas efter applikationen.

Horn lägger till ytterligare varianter till modulsystemet, särskilt för användning på Schütte-maskiner. Verktygssystemet av typ 850 ersätter systemet 849. Hållaren har en mer kompakt storlek och erbjuder hög stabilitet samt riktad kylning på flanken och spånytan. Hållarsystemet är lämpligt för alla storlekar av 315-skärsystemet. För andra skär erbjuder HORN motsvarande speciallösningar. Verktygshållarna finns med och utan vinkeljustering. Höjdjusteringen är enkel och lättillgänglig framifrån. Verktygssystemet är kompatibelt med Schütte-serierna ECX, SCX och ACX.

HORN Sverige
Noravägen 1
691 53 Karlskoga
Karlskoga kommun
Sverige
VAT nummer: SE502072056001

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.031