23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

NEFAB konstruerar i IRONCAD, vinner priser

NEFAB konstruerar i IRONCAD, vinner dubbla priser på WorldStar Packaging Contest 2023

Hur förpackningar och emballage är utformade är viktigt både ur miljösynpunkt och för ekonomin. Det skickas en otrolig mängd gods dagligen i världen. Därför är det viktigt att företag som NEFAB finns som hjälper kunder att hålla nere kostnader och skona miljön med effektiva lösningar för emballage. Detta lönar sig då NEFAB seda länge är världsledande inom emballage och expanderar kraftigt globalt. För att lyckas med detta är det viktigt med en flexibel CAD lösning. NEFAB använder IRONCAD inom flera olika områden och material: trä, metall, plast och wellpapp.

NEFAB erhöll nyligen dubbla priser på WorldStar Packaging Contest 2023! Det gäller användningen av ett material som baserar sig på halm (!) och är skonsamt mot miljön.  Den halmbaserade förpackningslösningen används för emballage till litiumjonbatterier (LiBs). Lösningen minskar miljöpåverkan från förpackningen och de totala kostnaderna för leveranskedjan. 

Den andra vinnande lösningen gäller FiberFlute som gör emballage mer miljövänligt och smartare. FiberFlute är baserat på fibermaterial och kan återvinnas som papper. Dessutom kan FibeFlute ersätta skumplast och ger mer stötdämpning med mindre material än skumplast (PE foam).

Läs mer om dessa fina lösningar här: NEFAB vinner priser

 

Solidmakarna AB
Luntmakargatan 34
111 37 STOCKHOLM
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563180065

Tipsa en kollega

0.031