23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Rostfria handtag

| Medlemsnyhet | Företag Industrilås i Nässjö AB

Några av våra senaste produkter som kan vara intressanta för dig är de rostfria L- och T-handtagen. De finns nu med kompression för att ge maximal tätningen mot dåligt väder.

Några av våra senaste produkter som kan vara intressanta för dig är de rostfria L- och T-handtagen. De finns nu med kompression för att ge maximal tätningen mot dåligt väder. Handtagen är snygga i borstat rostfritt stål och ger ett bra grepp både för händer med eller utan arbetshandskar.
En av typen (de båda översta handtagen) har en mer konventionell lösning med ett fast läge för regeln. Här finjusterar du H-måttet med att använda olika reglar.

Den andra typen (de nedre handtagen) erbjuder vår populära förlängda, gängade axel som gör att du kan placera regeln längs hela axelns längd, vilket innebär en lång justeringssträcka. Regeln fixeras i detta fall med kontramuttrar. Denna produkt är perfekt om du är prototypbyggnadsstadiet eller bara önskar en enda lagerförd regel till flera av dina produkter. Justerbarhet längs axeln innebär maximal flexibilitet för att anpassas till dina olika projekt.

Dessa är ovanliga handtag - både rostfria och med inbyggd kompression. Du kommer att ha användning av dem i svåra applikationer, som t.ex. på oljeriggar, på fartyg, i fabriker och liknande.

Komprimeringsfunktionen tätar dörren alldeles perfekt, då den innebär att tätningsprofilen komprimeras lagom för att skapa en perfekt tätning mot regn, snö och damm. Kompressionen minskar också buller i applikationer med vibrerande miljö. Handtagen har skyddsklass IP65 och klassas också som "Vattentäta enligt NEMA 4".

Läs mer om produkterna på nedanstående katalogsidor:
L-handtag, sida 6-162.
T-handtag, sida 6-152.
Se video här.

Medlemsnyhet

Företag
Industrilås i Nässjö AB

Box 214
571 23 Nässjö
Sverige
Industrilås i Nässjö AB

Bilder och video

Tipsa en kollega

0.082