23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Teknikskifte i Danmark

Industriskolan i Danmark är specialiserad på maskinutbildning inom tillverkningsindustrin, t.ex. CNC-maskiner. Nu byter de från gasskärning till vattenskärning.

I flera år har skolan önskat sig en vattenskärningsmaskin. Ett vattenskärningssystem är väldigt mångsidigt. Det kan skära i stort sett vilket material som helst och den silkeslena skäreggen kräver nästan ingen efterbehandling. Men ett maskinbyte är en stor investering för en skola så när det var dags att byta ut sin gasskärningsmaskin såg skolan möjligheten att äntligen uppgradera till vattenskärningstekniken.

-          Vi hade vår första kontakt för många år sedan, berättar Peter Rüdén, Försäljningsansvarig för Water Jet Sweden i Danmark. Skolrepresentanterna berättade att vi har ett gott rykte och besökte oss på ett av våra Öppet Hus evenemang. Vi höll kontakten och de lovade att återkomma när det var dags att ersätta den gamla maskinen, fortsätter Peter.

Efter ett grundligt inköpsförfarande beslutade Industriskolan investera en 2 x 1 meter NCH-maskin från Water Jet sweden med komplett system för slamhantering. En långsiktig investering där maskinens kvalitet och livslängd är viktigt. Skolan värderade även närheten till Water Jet Sweden berömda service och support.

-          Maskinen har precis installerats och nästa vecka ska jag åka dit för att kolla att allt fungerat bra och de är nöjda med sin nya pärla, avslutar Peter med ett leende. 

I år fyller Water Jet Sweden 30 år och firar det med kunder som finns i mer än 40 länder. Kan de också hjälpa er? Water Jet Sweden når ni på + 46 457–455 440 eller sales@waterjet.se.

Läs mer: https://www.waterjetsweden.com/sv/

Water Jet Sweden AB
Teknikvägen 4
372 38 Ronneby
Ronneby kommun
Sverige
VAT nummer: SE5565169066

Kontaktperson

KW

Tipsa en kollega

0.047