23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Höghastighetsmätning med Wenzel och REVO2

Wenzel LH1512 är en högpresterande mätmaskin som levererar just noggrann och pålitlig mätning. Tillsammans med det 5-axliga mäthuvudet REVO2 erbjuder den en komplett lösning för alla dina mätbehov.

Företag ställs inför allt högre krav på noggrannhet och marknadens efterfrågan på en snabb och exakt mätteknik ökar ständigt. För möta de ökade kraven är det viktigt att ha kunskap om moderna och innovativa lösningar.

Ravema har under lång tid samarbetat med tyska Wenzel som med sina över 600 anställda är mätbranschens största familjeägda bolag. Wenzel har mycket god kännedom om de höga kraven och trenderna inom industrin och innovation har blivit ett kärnvärde hos företaget. Ett exempel på detta är de många partnerskap Wenzel har. Man har exempelvis fullt ut implementerat mäthuvudet REVO2 från Renishaw i deras egenutvecklade mjukvara WM Quartis för att säkerställa den absolut högsta kvalitén och noggrannheten.

Wenzel har varit en ledande aktör inom mätteknik sedan 1968 och har en lång historia av att leverera effektiva och pålitliga mätlösningar. Med fler än 10.000 maskiner världen över är Wenzel en mätaktör att lita på.

Wenzel LH1512 är en högpresterande mätmaskin som levererar just noggrann och pålitlig mätning. Tillsammans med det 5-axliga mäthuvudet REVO2 erbjuder den en komplett lösning för alla dina mätbehov. REVO2 har en unik teknologi som gör det möjligt att mäta med hög hastighet och noggrannhet på samma gång, vilket gör det enkelt att uppnå exakta mätresultat. LH1512 har dessutom en användarvänlig mjukvara som gör det enkelt att använda maskinen, oavsett om användaren är erfaren eller nybörjare.

I videon kan du se hur Wenzel LH1512 och REVO2 arbetar med hög precision och hastighet.

 

Ravema AB
Margretelundsvägen 1
Box 423
331 24 Värnamo
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560449786

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.031