23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hydroscand breddar sortimentet med flexibel hetvattenslang

Hydroscands nya Multiheat 1409-85 är en flexibel och väderbeständig hetvattenslang som tål höga temperaturer.

Multiheat hetvattenslang används till hetvatten och utspädda kemikalier. Slangen är extremt flexibel och lätthanterlig och kan användas inom industri, OEM och all typ av fordonsservice. Den kan med fördel placeras i en mycket varm omgivning som motorutrymmen och exempelvis användas som kylarslang. Inom industri kan Multiheat brukas som pump- eller sugslang.

Tack vare att den är slät utvändigt är slangen enkel att få tät med slangklämmor. Multiheat är väderbeständig, tål fullt vacuum samt ett tryck på 10 bar. Slangen är tillverkad av EPDM både invändigt och utvändigt, vilket gör den kemikalieresistent och klarar exempelvis kylarvätska och AdBlue.

”Vi har tagit fram en slang i högkvalitativ EPDM som klarar högre temperaturer jämfört med liknande slangar, upp till hela 125 grader. Trots att slangen tål ett arbetstryck på 10 bar har vi lyckats få till en smidig och extremt flexibel konstruktion. Denna slang ligger helt rätt i tiden i och med det ökade behovet av kylning inom elektrifiering”, säger Oskar Wilhelms, försäljningsansvarig för industrislang på Hydroscand.

Multiheat hetvattenslang finns i ett flertal dimensioner mellan 13 mm - 51 mm. Slangen finns i upp till 40-meters längder men går att få specialbeställd efter kundens behov. Du hittar hetvattenslangen online på hydroscand.se eller i din närmaste Hydroscand-butik.

Hydroscand AB
Box 401
Besöksadress: Bogårdsvägen 43
128 06 Sköndal
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561307124

Tipsa en kollega

0.047