23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Digitalisering på OTV Plast

Hos OTV Plast satsar vi allt på precisionstillverkad plast och vi har genom åren kontinuerligt satt fokus på optimering och innovation.

Digitalisering och automatisering av processer och arbetsflöden är en naturlig riktpunkt, och 2022 genomförde OTV en genomgripande digitalisering med syfte att få en papperslös produktion.

Vi tillverkar över 1 000 olika produktionsordrar varje månad och fram till november 2022 krävde produktionen en utskrift av själva ordern med bl.a. produktionsrutt, mätdiagram och ritning. Detta kan alla våra bearbetningscentra nu hämta digitalt och maskinoperatören kan se alla ordrar för flera dagar framåt på sin dator.

Den digitala implementeringen har naturligtvis krävt flera förändringar i vårt affärssystem och vår processer, men detta har bara bidragit till ytterligare optimering.

Alla anställda i produktionen är utrustade med eller har tillgång till en dator samt e-post. Detta säkerställer snabb återkoppling till försäljningen, vilket är en avgörande faktor för att kunna ta fram offerter inom 24 timmar.

 

OTV Plast A/S
Søndergade 115
6600 Vejen
Vejen Kommune
Danmark
VAT nummer: DK32786308
P nummer: 1015909923

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.031