Kom och och snacka framtidens robotar med oss!

| Medlemsnyhet | Företag YASKAWA Nordic AB

Branschmässan Elmia Automation i Jönköping står för dörren, 10-13 maj. Yaskawa är i full gång med att förbereda aktiviteter som speglar vår vision om den smarta fabriken.

Den smarta fabriken, där alla maskiner är uppkopplade och enkelt kan kommunicera med varandra, och med oss. Industri 4.0 på Yaskawas vis.

Därför kommer ett av monterns hörn helt att handla om nya spännande mjukvaror, såsom till exempel MotoLogix. Den gör det busenkelt att styra och programmera roboten via PLC. Operatören arbetar i sin vanliga programmiljö, och MotoLogix lägger till robotrörelserna. Här behövs inga förkunskaper om robotprogrammering.

– Vi, som är av en blandning av japansk högteknologi och småländsk uthållighet, finner ständigt nya områden där robotar kan användas, säger Pär Tornemo, COO och chef för Yaskawa Nordic, beläget i Torsås, Kalmar län. För oss handlar det om att bygga en verksamhet grundad på framtidstro, innovation och hållbarhet i samhället – samtidigt som vi skapar lönsamhet för våra kunder.

Yaskawas nya segment finns exempelvis inom grafisk industri med en robotcell som revolutionerar efterbehandling av tryckark, och i träpallsindustrin för reparation och tillverkning av lastpallar.

På Elmia-evenemanget kommer Yaskawas deltarobot och en humanoidrobot för industriellt bruk samt – inte minst – våra experter att ta plats.

Välkommen att besöka oss i monter D01:66 och missa inte vår kompakta robotsvetscell ArcWorld, placerad i mässgången, Lobby Nord!

Medlemsnyhet

Företag
YASKAWA Nordic AB

Box 504
Besöksadress: Spångatan 4
Leveransadress: Verkstadsgatan 2
385 25 TORSÅS
Sverige
YASKAWA Nordic AB

Tipsa en kollega

0.05