23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Är du vår nya KAM säljare i Sverige?

Är du vår nya Key Account Manager för Svenska Teamet? Fibox Sverige söker en ny kollega till vårt glada team i Skandinavien.

Ansök nu!

För att lyckas i denna tjänst bör du ha en positiv och kunnig säljpersonlighet. Du bör se möjligheten att driva projekt och designa in kundunika lösningar, som intressant och stimulerande.

Är du dessutom bekväm med att jobba tillsammans både med större och mindre kundorganisationer så bör du söka denna tjänst.

Mycker högt prio i rekryteringen är erfarenhet av kapslingar och elskåp. Denna kunskap kan endera komma via tidigare försäljning av liknande produkter alternativt professionell teknisk erfarenhet av elektronik / el-mekanik.

Vi är ett litet team med bra sammanhållning, du bör kunna behärska frihet under ansvar.
Våra kunder består av OEM, återförsäljare samt distributörer. Har du redan ett kontaktnät samt erfarenhet av någon av dessa säljkanaler är även det meriterande.

Vi jobbar med distrikt, och har stora möjligheter att anpassa tjänsten kring dina speciella erfarenheter. Tjänsten innebär resor i framförallt  Sverige, men även resor i övriga delar av Norden förekommer.

Vi erbjuder marknadsmässiga anställningsvillkor, tjänstebil samt övriga för tjänsten lämpliga säljverktyg. För rätt person finns mycket fina utveclingsmöjlighter i företaget.

Låter detta intressant så tveka inte att skicka in ditt CV samt ett personligt brev till Försäljningschef Sverige och Norge Anki Abbing på anki.abbing@fibox.com. Alternativt kan du kontakta henne direkt på +46 (0)70 567 39 73 om du vill veta mer om tjänsten.

Kandidater kommer att granskas löpande och rollen kommer att tillsättas så snart rätt person hittats.

Vi ser fram emot din ansökan.

Kontakta Fibox direkt på telefon +46 8 792 2670  eller orderse@fibox.com för mer information.

Facebook – LinkedIn – YouTube

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Fibox AB
Ekbacksvägen 28
168 09 Bromma
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5564399516

Kontaktperson

MS

Tipsa en kollega

0.08