23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Swegon investerar hos Din Maskin på Elmia

Det var ett högt tryck på mässan i maj och vi är riktigt nöjda med vad de fyra dagarna på Elmia hade att bjuda på. Drygt 8000 personer besökte avdelningen för just plåt. Det knöts många nya kontakter och ett flertal affärer gick i lås i vår monter!

En av de kunder som slog slag i saken och valde att investera i en SG1530evo med STS och ett 13 blocks Nighttrain är Swegon i Arvika.

-Bakgrunden till vår investering i en ny stansmaskin är att Swegon har upplevt en stabil tillväxt över lång tid. I och med lanseringen av ett flertal nya produkter ser vi ett stort behov av ökad kapacitet. Att vi valde just Prima Power har mycket med maskinprestandan att göra. Exempelvis är Prima ca 50% snabbare än vår befintliga maskin och drar ca 75% mindre energi. Just miljöaspekten har varit viktig och i med denna investering räknar vi med att kunna spara en del energi. För att spara plats och reducera slöserier i halvfabrikatstillverkningen har vi även investerat i ett s.k Night Train vilket stödjer vårt långsiktiga arbete för en ökad produktivitet och minskade slöserier. Swegon har sedan tidigare ett bra samarbete med Din Maskin då vi har ett flertal kantpressar, robotceller, stansmaskiner och excenterpressar som levererats av dem tidigare till samtliga tre svenska fabriker. Vår erfarenhet av Din maskin präglas av väl genomförda projekt, bra tillgänglighet på maskinerna, bra serviceorganisation, duktiga produktägare och en bra support de gånger vi behöver hjälp. Vi ser fram emot en punktlig leverans och en vertikal uppstart kring årsskiftet 2022/2023

Säger Erik Olsson produktionstekniskchef på Swegon.

Din Maskin i Värnamo AB
Box 742, Silkesvägen 22
331 27 Värnamo
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564705282

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.031