DynaMate Industrial Services ställer ut på Underhåll 2016

| Medlemsnyhet | Företag DynaMate Industrial Services AB

DynaMate Industrial Services, som är ett av Sveriges största företag inom Underhåll, gör en av sina största satsningar och deltar på Underhålls 2016 med både monter (B08:02), utställning samt med olika föredrag på mässan scener.

DynaMate Industrial Services ställer ut i monter B08:02 där vi visar vår kapacitet inom engineering, service och renovering av maskiner och entreprenader. Vi visar även hur du kan styra uppdrag och leda förändringsarbete med Lean Managment.
Med Fokus på den nytta vi tillför dig som kund visar vi hur vår kompetens kan göra dig framgångsrik i din uppgift. Vi hjälper dig i din resa mot en effektivare drift, en ökad produktivitet och en förbättrad lönsamhet!

Några av våra kunder framträder på Stora scener under mässan:

- Mats Marcus från Stora Enso och Ulrika Hynell från Chalmers berättar om Lean Energy@Stora Enso, ett program som syftar till att med fokus på processen skapa engagemang och reducera energianvändning.

- Stefan Lindbäck från Lindbäcks Bygg berättar om sitt företags resa med Lean som kulturbärare. Hållbar långsiktig tillväxt har skapats genom framgångsrikt Lean-arbete.

- Jerry Johansson, chef för produktionsunderhåll inom Scania Sverige, berättar om hur de uppnått mycket goda resultat i sin fabrik i Sao Poaulo genom ett verkligt riskbaserat underhåll ner på komponentnivå.

Vi lär ut LEAN på riktigt™
Ett första steg kan då vara att delta i den seminarieserie LEAN på riktigt™ som Underhållsmässan arrangerar på Lilla scenen i samarbete med DynaMate Industrial Services.
Dessa går av stapeln onsdag 9:e mars på eftermiddagen och torsdag 10:e mars på eftermiddagen.
DynaMate Industrial Services ger dig inblick i Lean och hur verksamheter kan skapa förändringar som ger en långsiktig överlevnad.
Seminarierna ger dig praktiska exempel från verkligheten där företagen nått framgång genom att systematiskt tränat på att LEDA, FÖRBEREDA samt ge INSIKT och ökad FÖRSTÅELSE.

Välkomna till oss!


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
DynaMate Industrial Services AB

Industrivägen 21
Box 3
151 21 Södertälje
Sverige
DynaMate Industrial Services AB

Tipsa en kollega

0.085