23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Förinställda arbetsstationer för personliga lösningar

Förinställningar och nya funktioner gör att online-konfigurationen för Garant GridLine arbetsstationer blir ännu mer lättarbetad.

München, 17 januari 2022 – Designverktyget för Garant GridLine arbetsstationer erbjuder nu ännu mer bekvämlighet. När användaren startar verktyget kan användaren välja att bygga en arbetsstation helt på egen hand eller anpassa grundinställningarna utifrån sina önskemål. Garant arbetsstationer finns i tre varianter: manuella mLevel, eLevel för elektrisk höjdjustering på arbetsstationen och eLevel+ med höjdjustering för bänkskivan.

Möjligheten att använda sig av grundinställningar påskyndar avsevärt designarbetet av arbetsstationerna eftersom användaren kan påbörja den personliga designen utan att behöva lägga till några grundläggande komponenter på egen hand. Genom att göra detta har användaren alla möjligheter att ändra och färgjustera den valda grundinställningen och addera eventuella tillbehör. Till tillbehören räknas till exempel stödpelare och perforerade paneler, armstöd, el- och mediaskenor samt lådor och lådinsatser för underskåpet. Den nya dupliceringsfunktionen gör det också möjligt för användaren att kopiera och spara den nuvarande konfigurationen för att skapa olika varianter. I slutändan förbättras planeringsprecisionen och användaren sparar tid. Få vad du vill ha – snabbare och enklare!

Online-konfigurationen för Garant GridLine arbetsstationer kan nås via produktsidorna för arbetsstationer under servicesidan på www.hoffmann-group.com. Verktyget tillåter användaren att se arbetsstationen i 3D-vy från alla sidor för att få en realistisk bild av den planerade arbetsstationen.

Ravema AB
Margretelundsvägen 1
Box 423
331 24 Värnamo
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560449786

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.047