23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Marknadens mest energivänliga sprutmaskin

NYHET - Ceetec Duo FlexSpray - Marknadens mest användarvänliga och energivänliga all in one automatiska sprutmaskin i produktionslinje eller som stand alone.

Flexibel och energivänlig sprutautomat
Marknadens mest användarvänliga och energivänliga all in one automatiska sprutmaskin i produktionslinje eller som stand alone.

Inbyggd 19” pekskärm, användarvänligt styrprogram och låg energiförbrukning gör Duo FlexSpray till en av marknadens mest attraktiva sprutautomater vid lackering av dörrar, köksluckor, möbler m.m.

Revolutionerande foliesystem innebär att sprutautomaten snabbt och enkelt kan rengöras och minimerar stilleståndstiden vid byte av färg. Tidsåtgången vid byte av färg är endast 2-3 minuter. Vårt breda utrustningssortiment innebär att sprutautomaten kan anpassas till din befintliga produktionslinje.

En av marknadens mest energivänliga sprutautomat innebär låga driftskostnader. Tack vare ny teknik ligger sprutautomatens underhåll på ett minimum, samtidigt som livslängden har förlängts avsevärt.

Vårt enkla rengöringssystem för transportbandet samt användning av foliesystem reducerar förbrukningen av rengöringsvätska till ett minimum.

Styrningen kommer från Beckhoff, som levererar den senaste tekniken inom industri PC och Servoenheter. Det elektriska kontrollskåpet samt tilluftsfiltret är integrerade i den kompakta sprutautomaten, så att det endast står en enhet i produktionen.

Marknadens mest användarvänliga styrprogram
En av Ceetecs grundläggande principer är att maskinerna ska vara enkla att använda. Med Duo FlexSpray får du ett PC-baserat styrsystem och marknadens största pekskärm där alla funktioner finns tillgängliga.
Styrsystemet säkerställer åtkomst utifrån via VPN-anslutning, så att service, påbyggnader och software-uppdateringar kan utföras av Ceetec, utan störningar i din produktion.

Snabbt igång med Duo FlexSpray
Du kan snabbt komma igång med Duo FlexSpray. Själva installationen är ”plug and play”. Det krävs anslutning av el, utsug, lack och luft - sedan kan sprutautomaten användas. Maskinen levereras i en enhet med ”allti ett”, så den är enkel att integrera i en befintlig produktion.

Boka demonstration - Ring +45 64 42 14 73

Ceetec A/S
Industrivej 7
5580 Nørre Aaby
Middelfart Kommune
Danmark
VAT nummer: DK12579888

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.047