23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Platschef Lars Davidsson – Vi får inte vara rädda att synas!

Inspirerande att Lars Davidsson som nu arbetar inom DynaMate-koncernen sedan 1994, tillträder som ny platschef för vår avdelning inom automation i Värnamo. “Vi har en intressant resa framför oss”, säger Lars.

–Det ska bli spännande att fortsätta den påbörjade resan med att utveckla verksamheten i Värnamo. Vi är aktiva i en bransch där vi måste främja hög utveckling, av både våra medarbetare och våra tjänster. Vi har en intressant resa framför oss!

Lars har stor erfarenhet inom konstruktion och automation och kommer senast från en tjänst som verksamhetsansvarig för Automationsdelen inom DynaMate. Lars har tidigare varit verksam inom CNC Factory AB som förvärvades av DynaMate 2016.

–På DynaMate får jag hela tiden nya utmaningar och samtidigt vara med och utveckla verksamheten vilket är väldigt inspirerande. Vi har ett mycket välrenommerat varumärke, det är något vi ska fortsätta att vårda och utveckla.

–Det ska vara tydligt att vi är en aktör i framkant inom automation och industriell utveckling. Detta genom att öka vår närvaro ute på fältet och ökat fokus på införsäljning av tjänster. Viktigt att vi utvecklar våra medarbetare och samtidigt kan attrahera nya medarbetare som vill fördjupa sig inom våra kompetensområden. Det gäller att sticka ut ur mängden – Vi får inte vara rädda att synas!

Läs mer om våra tjänster inom Automation

DynaMate AB
Tallvägen 2
151 21 Södertälje
Södertälje kommun
Sverige
VAT nummer: SE5565289286

Tipsa en kollega

0.047