23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny Okuma snart på plats hos Tre-Mek i Trelleborg

För Tre-Mek var behovet en maskin som klara bearbetning i tuffa material där flexibilitet, noggrannhet och ytfinhet var viktiga aspekter. Valet föll även denna gång på Okuma och Stenbergs levererar inom kort ytterligare en Okuma till Trelleborg

Maskinen som levereras i slutet av november är den andra Okuman på två år, den här gången satsar man på en Okuma LB4000EXII-MY som är storebrodern till den tidigare maskinen LB3000 MY. Okuma LB4000EXII-MY är en 3-axlig svarv med revolver för drivna verktyg samt Y-axel. Stor spindelgenomgång för att köra detaljer upp till Ø102 mm i diameter och svarvlängd 1500 mm.

Tre-Mek hade behov av en maskin med kapacitet att klara av korta serier och bearbetning i tuffa material där flexibilitet, noggrannhet och ytfinhet var viktiga aspekter. Kunderna finns främst i livsmedelsindustrin och där är kraven hårda på noggrannhet och kvalité. Med Okuma LB4000EXII-MY kan Tre-Mek köra större detaljer och med verktygssystem med ett snabbväxlingssystem från Tyska EWS effektiviseras bearbetningsprocessen.

-Det blev en Okuma även den här gången eftersom vi är nöjda med hela paketet med Stenbergs service och support, säger Anders Rundqvist, VD, Tre-Mek.

Tre-Mek i Trelleborg AB grundades 1985 och är specialister på maskinbearbetning och svetsning i framförallt rostfritt stål. Kunder återfinns främst i Sverige inom förpacknings- och livsmedelsindustrin men även inom andra segment med högt ställda krav. Orderna varierar från att tillverka små serier av små detaljer, till större monteringar av komplexa maskindelar.

AB Sigfrid Stenberg
Vasavägen 3 D
Box 3027
550 03 JÖNKÖPING
Jönköpings kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560172099

Tipsa en kollega

0.047