23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Produktnyhet- kolvackumulatorer hos Melin & Carlsson Hydraulic AB

Melin & Carlsson Hydraulic AB vars främsta produkt är hydraulcylindrar och teleskopcylindrar utökar nu sitt produktsortiment med kolvackumulatorer.

-Vi presenterar med glädje en ny produkt som vi tror starkt på säger Caj Melin, konstruktör på Melin & Carlsson. En kolvackumulator skiljer sig från en cylinder på så sätt att cylinderns främsta egenskap är att förflytta kraft: pressa eller lyfta exempelvis en massa. Ackumulatorns har andra användningsområden, exempelvis vid stötdämpning och hydraulisk energilagring. Även om användningsområdet skiljer sig åt, så är produkten ingen större nyhet konstruktionsmässigt. Hydraulcylindern och ackumulatorn har många likheter och att ta steget till att tillverka kolvackumulatorer har känts som en naturlig steg. Dessutom passar denna produkt vår befintliga maskinpark och produktion utmärkt avslutar han.

Kolvackumulatorerna levereras upp till 3,5 liter och har ett arbetstryck på 280 bar. För alternativ och ytterligare information vänligen kontakta caj.melin@mchydraulic.se.

Melin & Carlsson Hydraulic AB
Floragatan 10
573 31 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564048873

Tipsa en kollega

0.047