23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

SIL-certifierad tryckgivare -JUMO

SIL (säkerhetsintegritetsnivå, Safety Integrity Level) blir allt viktigare inom processindustrin. JUMO erbjuder en heltäckande produktportfölj inom det här området. Nyligen gjorda tillägg är tryckgivare i serien JUMO dTRANS p20 med HART®-protokoll.

Tryckgivarna i serien JUMO dTRANS p20 är universellt lämpade för mätning av tryck, differentialtryck, nivå och flöde. Enheterna är egensäkra och kapslade för att vara trycktåliga. De kombinerar ultimat precision med enkelt och bekvämt handhavande.

Enhetsserien har nu omcertifierats av TÜV Nord enligt aktuell standard (DIN EN 61508/-1/-2: 2011, 2H). Enligt IEC 61508 är tryckgivare klassificerade som funktionsprovade, SIL-klassificerade enheter för säkerhetsutrustning. Dessutom uppfyller de de senaste direktiven avseende explosionsskydd och kan användas i alla zoner upp till zon 0.

Givarna täcker hela det industriella området mellan 5 mbar och 1000 bar. Den extremt låga linjäritetsavvikelsen på bara 0,07 % möjliggör mätning som uppfyller de strängaste krav.

Det finns ett antal processanslutningar som möjliggör optimal anpassning till olika användningsområden.

JUMO Mät- och Reglerteknik AB
Lilla Garnisonsgatan 33
254 67 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5562711712

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.032