23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Stororder till Ewes AB

"Orderstocken för Bredarydsfabriken börjar se anmärkningsvärt bra ut".

Ewes order, som kommer från Turkiet, är på sammanlagt fem miljoner kronor och ska levereras i augusti 2016. Avtalet skrevs på den 13 augusti.

Under gårdagen följdes denna order upp med ytterligare en order om 1,1 miljoner kronor till Ryssland.

"Det gör att orderstocken för Bredarydsfabriken börjar se anmärkningsvärt bra ut för ett augusti som annars brukar vara väldigt lugnt", skriver företaget i ett pressmeddelande.

– Det roliga med detta är att det är order som kommit in till vårt affärsområde environment! Ett affärsområde som sedan 2009 varit väldigt återhållsamt med större order, säger företagets vd Anton Svensson och fortsätter:

– Ordervolymer inom både affärsområde stålfjäder och engineering har ökat stadigt under det senaste året. Även för environment har det funnits mycket projekt därute, men kunderna har inte vågat ”trycka på knappen”. Sannolikt beroende på att de oftast har en statlig delfinanisering i botten på sina större projekt, och de pengarna har tidigare hållits inne. Ewes har därför en försiktig optimism att även detta affärsområde börjar nu återhämta sig efter förra finanskrisen.

EWES AB
Box 45
Lundavägen 53
333 71 Bredaryd
Värnamo kommun
Sverige
VAT nummer: SE5563765030

Kontaktperson

PA
Pär Andersson
Marketing Manager
par.andersson@ewes.se

Tipsa en kollega

0.031