23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vibrationsteknik från WILLBRANDT Gummiteknik

Vibrations- och svängningsdämpning är grundpelarna för verksamheten och har varit med till att bygga upp företaget till vad det är idag

WILLBRANDT KG i Hamburg har varit primär återförsäljare av Continental Contitech's program SCHWINGMETALL® i mer än 70 år. Nyligen övertog WILLBRANDT också företaget J.Meinert i Hamburg. Meinert säljer MEGI - Metall-Gummi, som tidigare blev producerat under namnet PHOENIX.
Standardprogrammen SCHWINGMETALL® och MEGI lagerförs bägge i Hamburg.

Under det senaste årtiondet har GMT Gummi-Metall-Technik i Bühl (Baden) blivit en viktig partner for WILLBRANDT, då WILLBRANDT Gummiteknik A/S i Skandinavien säljer och marknadsför GMTs högkvalitativa gummiprodukter till bl.a. tåg och vindindustrin. Ett stort lager av GMTs produkter hålls hos WILLBRANDT Gummiteknik i Haslev, söder om Köpenhamn.

Vi arbetar dagligen med att eliminera eller reducera vibrationer eller stomburet buller, absorbering av vibrationer från motorer, pumpar och maskiner samt reduktion av chock. Många gånger finner vi en lösning ur vårat standardprogram av lagervaror med omnämnda fabrikat eller våra egna WILLBRANDT produkter. Vid andra tillfällen är det dock nödvändigt med individuella och 100 % kundanpassade produkter.

Willbrandt Gummiteknik A/S
Grønlandsgade 9
4690 Haslev
Faxe Kommune
Danmark
VAT nummer: DK17264044

Kontaktperson

MC
Morten Clausen
mcl@acrmedier.dk

Tipsa en kollega

0.047