23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Willo möter den ökade efterfrågan av helhetslösningar

Genom åren har Willo fått frågan att kunna leverera färdigtvättade, monterade och slutpackade komponenter. Behovet av att vara med som partner under hela livscykeln för en produkt har blivit allt mer viktigt.

– Inom ramen för vår fortsatta affärsutveckling tar vi nu ytterligare ett stort steg för att bli helhetsleverantör till våra kunder, konstaterar VD Marcus Johansson. Vi har investerat i ett nytt renrum (klass ISO 8) som kommer att vara redo för serieleveranser under mars 2017. Till detta har vi även investerat i två blistermaskiner och erforderlig tvättutrustning för att uppnå de medicintekniska kraven på renlighet.

Marknadschef Johan Backgård fyller i:
– Förutom att vara med vid konstruktionsarbetet och arbeta fram bästa designen, är det ofta lika viktigt att utveckla en bra tvätt- och paketeringslösning för produkten. Konkret innebär detta att Willo blir mer integrerad i de projekt vi har förmånen att vara delaktiga i. Produkten får en väl fungerande funktion och blir tillverkningstekniskt optimal och med bäst ekonomi.


De senaste åren har Willo gjort stora investeringar i verksamheten för att kunna ta ansvar för en större del av värdekedjan. Den nya fabriksdelen gör detta möjligt, eftersom mer yta har skapats för produktion, montering, tvätt och packning.

Willo AB
St Räppev 61
352 50 Växjö
Växjö kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560623828

Kontaktperson

Cecilia Örmander
cecilia.ormander@willo.se

Tipsa en kollega

0.078